AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Khamis, Mei 21, 2009

kena tido awai ..

malam ni still xsihat lagi .. betui2 kena banyakkan sabar ..
hidung masih berair pas2 dok bersin sesajek ..


dah minum penadol soluble (yearkk, sgt xsuke!!),
beli kat watsons lunch hour tadi tapi blum ada penambahbaikan
(penambahbaikan = ayat skema audit MS ISO) ..



selera makan ilang kejap ..
sambal tempe yang peberet pun jadi xsedap!!
sandwich tuna dah xrase tuna ..
huhuhu ..



okay laa kowg .. nak tido dulu. Tade feel btui kena tido awai ..
apo nak buek kann .. badan lemah jek .. hidung lak dah merah (sakit woo) asit kena tenyeh sehari suntuk .. nampaknyer bertambah pesek dan kembang ler hidung nih ..

haa, satu lg ni ..
ada permintaan swh aku join bowling team opis ptg esok perlawanan persahabatan sempena Hari Guru .. standard maen masuk longkang cam aku ni pun depa nak ajak gak ..
hati masih batu belah batu bertangkup (berbelah bagi ler tu) ..
kalo lemah cenggini, nak ayun bola pun xlarat kann ..
mangkuk hayun buleh laa ..
uhuk3 ..

2 ulasan:

atty's berkata...

semoga cepat sembuh..

kakyang .. berkata...

terima kasih kty ..
dah beransur baikkkkk ..

kdg2 badan ni manje sgt..
@ mngade2 ..