AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Sabtu, Mei 23, 2009

membowling jugakkk ..


yeahhhh!!! .. aku maen bowling akhirnyerr .. kengkononnyer telah dipakse rela ..
tapi lebih kepada aku gian nak maen ..

aritu mase pakcik mai cni plan nak maen tp xjadi .. pasai apa xjadi yea pakcikkk??
erkk .. sbb aku xajak die g maen kot ..
keh3 ..

pagi tu 2nd bos aku xkasi maen sebab die tgk keadaan aku yang xsihat tu ..
selesema masih lagi menggiler .. sampaikan ada sowg guru besar ni kasi aku vitamin C ..
terharu gak aku dibuatnyerr ..

peace yo!! ni ler 3 dara pingitan ..
oppsss, depa berdua tu dah kawen, ok ..
aku jek yang single n' available (mampos laa pomot diri, kwang3 ..)
kiteowg bertiga jek pompuan yg wakil opis ..
pompuan yang laen dok diam2 kat opis, wat keja senyap2 ..
rugi woo depa tamo join ..



maen xdew laa pandai mane .. ke longkang jugak akhir nyerr .. hik3 ..
kowng bayangkan .. apa lagi yang kiteowg xbuat ..
cuci longkang kanan dah .. longkang kiri pun sapu bersih ..
ayun bola ke belakang pun dah jugak .. spare udah .. strike pun dah merase ..
apa lagi ?? kire perfect game ler kannn .. ekekekekek ..

saje jek nak cool kann diri sndiri ni ..
kire yang paling xpandai maen aku ler .. yang laen tu sume boleh tahan ..
gentlemen sume kat c2 asit strike ngan spare jek ..
mmg jeles giler kat depa ..

tapi, sume tu xpenting .. wonderpet pun xpenting ..
yang pentingnyerr kiteowg sangat laa happening .. gilo babas sampai sakit tekak!!
jerit2, gelak2 .. aku taw, depa tu saje jek bg lebih tumpuan kat kiteowg
supaya kiteowg sntiasa men'longkang'kan bola ..
wakakakakaka ..

yang peliknyer .. selesema aku terus baikkk ..
tade nak bersin2, nak berair2 hidung ..

member aku ckp .. ubat die maen bowling upewnyerrr ..
a'ahh kann .. betui laa kut ..
hehehe ..

4 ulasan:

slash berkata...

sbb takut kalah

kakyang .. berkata...

jum kite lawan kat jb lak!!
sapa menang kena blanje makan steamboat, pizza udang,bubur sentosa, nasi ambang, kenni rojes, sikret resepi ..
keh3 ..

ada brani, pakcikkk??
sure2 u kena blanje punye ..
u kan terrer ..

i xkisah kalah pun ..
huahuahua ..

slash berkata...

wa kang kang....
no more wakaka...

kakyang .. berkata...

Ceh, agak2 laa abg.. ckp lu kang kang plk.. Sungguh xbleh blah.. Huhuhu..