AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Ahad, Mei 10, 2009

mama.. i love u .. mama .. i need u ..

wah3 .. masing2 xnak melepaskan pluang untuk mgucapkan 'slamat hari ibu' pada semua ibu2 kat dunia ni .. tambah2 lagi kat ibu kite sndiri kannn .. hope para ibu akan tersenyum lebar sampai ke tinge arini .. kalo ada masalah tu, kite lupakan skejap.. arini berdamai laa .. sejukkan ati ibu2 mu dengan ucapan 'i love u' .. kalo xbiasa tunjukkan kasih sayang dengan ucapan, hargai laa die ngan perbuatan yang menjurus ke arah itu .. moga2 ibu kalian mengerti ..

award kat atas tu aku dapat dari blogger acheyanem yang nak kongsi kegembiraan die ngan sume ibu2 .. dan aku turut dinamakan jugak .. huhuhu ..
papepun, tenkiu2 .. toche .. toche ..

hurmmm .. jadi ibu kepada anak2 sedara pun buleh sambut jugak kannn .. anak2 sedara aku pun panggil aku mak apew .. MAKlang .. (hahaha .. nak jugak tu .. hambek ko!!) kecuali adam harris laa .. dok pelat panggil Aa .. Aa ..

bagaimanapun, disebabkan aku blum berstatus ibu.. (kena kawen kali kedua laa camni..) aku nak dedikasikan award ini kepada orang2 yang sgt penting kepada ku .. mama (tenkiu for everything .. superb!), mother in law (mak tetap di hati selalu), acu (semoga tabah dlm menempuh hidup ni), kakcik (bila adam mao jdi abg long lak? hehehe ..) my kakak ipar - kaklong & kakngah, jasslina (always be your sis), hasni kecik (ko kena kuatkan semangat!!), kak ina & kak zan (kowg mmg best), meen azhari (ko pun dah leh sambut taw, take care ya ..), cik rose (hepi bufday ke 33 arini & happy with 6 kids - hebat!!) ..

dengan ucapan ..

BUKAN SALAH IBU MENGANDUNG ..
erkk .. buleh gitu??
hik3 ..

nota tecik :

oppsss .. sblum tlupa, nak jugak ucapkan slamat hari ibu kat makcik2 yang merupakan ibu kepada kengkawanku .. emak cik pida, emak akmal, emak kay, emak myra, emak nurul, emak ayumi zilawati, emak nynahunny, emak az, emak ayie & asrie .. (geng lepakroom yang sgt mabeles wlaupun dah tinggai kenangan jek) .. emak kowg sgt btuah dapat anak yang baik cam kowg .. mesti kowg pun sgt btuah dpat mak yng superduper fantastic kannn ..

4 ulasan:

atty's berkata...

selamat hari ibu..

slslash berkata...

bukan salah ibu mengandung..
salah bapak y tersandung...

cik pida berkata...

slmt ari ibu utk atty...

mekasih kak yang...mama kak yang pon bertuah sgt8 jgk dpt ank yg mabeles mcm kak yang.....
huwaaaaaaaaaaaaaaaaa...

makkkkkkk i luv u very muchhhhh!!!
harap mak suke apom fida buat tu..wakakakaka!

cik pida berkata...

x paham apa yg pak cik cuba katakan..