AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Sabtu, Mei 30, 2009

shawl ..

klako weh tgk muke sndiri ..
jap2 nak gelak2 dulu .. hik .. hik .. hik ..



ni saje jek snap2 pic sbb nak tunjuk kat cik pida ..
smlm bgtau die, aku beli shawl rega 20 hinggit ..
die ckp mahal ..
huhuhu ..



so, ada iras2 yuna x? keh3 ..
mepet2 jek .. actually mmg lame dah teringin nak beli shawl ni ..
aku nak wat selimut badan time mesyuarat ..
xyah ler pakai blazer nnt ..
atau pun wat cover sejuk mase tgk wayang ..
cam berangan jek bunyinyer ..
heheheh ..

oppss,
ada sapa2 nak temankan aku tgk syurga cinta??
Tambah Imej

5 ulasan:

khaLifah feDi berkata...

lagu yuna satu..!!

kakyang .. berkata...

ermm .. ermm ..
testing 1, 2, ..
testing 1, 2, 3 ..

lagu ni ditujukan khas buat khalifah fedi yang sentiasa di hati ..hik3 ..

oh bulan ..
enggan melayan diriku lagi ..
pabila ..

erkk .. nak pi cari PakNil jap ..
lupe lirik daa ..

m'Z faRa.. berkata...

jom kak yang..
fara teman kak yang tgok syurga cinta..
ekekeke...

kakyang .. berkata...

wawawa ..
baek hatinyer fara nak temankan kakyang ..

nnt 14hb Jun depan kakyang g seremban .. leh nak offer temankan kakyang ..

amacam??
hik3 ..

cik pida berkata...

uittttttt?? tgk wayang kne ada teman ke?? fida tgk perates of caribbean sowg2 jew kak yang....ala, hantam sj la...huhuhuhu