AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Isnin, Mei 04, 2009

DENTING



DENTING

Denting yang berbunyi dari dinding kamarku
Sedarkan diriku dari lamunan panjang
Tak ku rasa mlm kini semakin larut
Ku masih terjaga

Sayang kau di mana
aku ingin bersama
Dah ku putus semua untuk tepiskan rindu
Mungkinkah kau di sana merasa yang sama
Seperti dinginku di malam ini

Rintik gerimis mengundang
Kekasih di malam ini
Kita menari dalam rindu yg indah
Sepiku rasa hatiku
Saat ini oh sayangku
Jika kau di sini aku tenang

Sayang kau di mana
aku ingin bersama
Dah ku putus semua untuk tepiskan rindu
Mungkinkah kau di sana merasa yang sama
Seperti dinginku di malam ini

nota tapak kaki: hari nie sgt ar bowng sekali...
cari punya cari jumpa ar sesuatu y wat i gembira utk sepanjang hari..
kekadang kita perlu memandang kebelakang, utk melihat memori2
indah e2... wawawa............

pix awek 2=nama dia= sissy prescilia sebaya dgn pakcik

18 ulasan:

khaLifah feDi berkata...

DENTING = ????

kakyang .. berkata...

kf ~

denting tu bunyi jam kat dinding bilik die agaknyerr ..

ting .. ting .. ting ..
hehehe ..

kakyang .. berkata...

aku pun bowing gak arini ..
ada sesuatu yang buat aku happy tapi xpula kunjung tiba ..

tape2 ..
aku nekad untuk tidak bergantung pd ihsan owg lain untuk happykan aku ..

emo plakkk .. pehal ..
kes nak panggg diri sndiri jek ..
huhuhuhu ..

m'Z faRa.. berkata...

slslash..
kekasih gelap ku..???
wakakka...
nape nak denting2 lak nieh...??

cik pida berkata...

owh...tu mak cik prescillia ler ni..mak cik cucuk kolagen ke? kate sebaya ngan pak cik, asal tegang jek nih! huahuahua!

slslash berkata...

x semestinye cucuk bwu tgg cik fida oi..

slslash berkata...

denting= jam dinding

slslash berkata...

denting= jam dinding

slslash berkata...

saje jerk nak mengingati kenangan lalu..

Tak terasa malam kini semakin larut
Ku masih terjaga

Sayang kau dimana aku ingin bersama
Aku butuh semua untuk tepiskan rindu
Mungkinkah kau disana merasa yang sama
Seperti dinginku di malam ini...
wawawa... terlebih sudah

kakyang .. berkata...

huhuhu ~

teringat jugak pestaim msg2 ngan pakcik ..

kakyang .. berkata...

fara ~
kekasih gelapmu??

die standard org minyak laa ehh ..
gelap2 segala ..

huahhuahua..

cik pida berkata...

oit akmal! dh tua (sebaya pak cik, pak cik mst tua) mst kedut la..xleh lari drpd hakikat duniawi tu....
tp xtawu la plk mak cik ni iron yg kedut2 tu...huhuhu

cik pida berkata...

wakakakakakaka kak yang!
lawok2!

slslash berkata...

2 ar anita sarawak boleh tgg x kan makcik xleh..
wawawa..

slslash berkata...

napa nak denting..
e2 soalan kerk..
xleh nak jawab..
wawawa

kekasih gelapku=owg zimbabwe

slslash berkata...

teringat 2nd time msg ngan nina=bukan nama sebanar..
ahak2...

kakyang .. berkata...

nina bukan nama sebenar??

buWeKKKK ..

slslash berkata...

buwek2.. mabuk kerk?