AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Selasa, Ogos 04, 2009

cite bufday - orang pertama ..


asainyer sape saje yang wish ..
nak jadi owg pertama ucapkan happy bufday ..
even belum pun cukup umor i mase tu 33 tahun..
kurang berape jam jek lagi ..
takpe .. takpe ..
i redha ..
tau laa kowg xsabo nak tgk i tua cepat ..
(statement ketuk pale sndirik tu!!)

hahahah ..

thanks kat akmal yg jadi orang pertama buat entry psai bufday i .. (terkejut giler mase bukak blog tu.. terus sebak tetibe ..)

thanks kat myra yg jadi orang pertama anto sms ucap hepi bufday kat kakyang awal pagi jumaat tu .. (lawak2! siap kol cik pida tnye betul kerk tu no. myra)

thanks kat cik pida yg jadi orang pertama buat entry bufday kakyang pada 1hb Ogos .. (kek coklat pida buat bagi kakyang makan lagi sedap dari kek dlm pic tu!)

thanks kat farah ain yang jadi orang pertama wish kakyang lepas pukul 12.00 tgh mlm, 1hb Ogos ari tu .. (thanks juga ada special entry 4 me dlm blog fara .. terharu + malu laa pulak .. hehehe ..)

thanks kat nurul farehah yg jadi orang pertama wish bufday kat kakyang tapi kakyang xreply msg die .. sorry sgt2, dear .. (cik pida kate, tanda2 petuaan sudah berlaku pada i .. huhuhu)

thanks kat dazlaila yang jadi orang pertama kol kakyang mase hari bufday tu .. (pandai ya daz pilih hari .. first time dgr sore daz yang cumil tu ..)

yeahhhh ..
nampak x kenyataan di atas ??
korang, korang dan korang adalah orang pertama itu!!
betapa aku sangat mewah dengan kasih sayang korang ..
terima kasih jugak laa coz beri ruang untuk aku menyempit dalam ingatan korang ..

semoga korang xakan penah lupa ingatan ..
oppssss!! ..

6 ulasan:

slslash berkata...

wawawa...
tapi masa tue kan kredit percuma=sapa owg pertama y bday gurl coll

kakyang .. berkata...

en akmal mucuk2 ..

sila ambik perhatian ya..

kedit percuma untuk i hanya pada 14 Februari setiap tahun ..

kalo nak time bufday i, kenalaa beli nombor baru ..
huhuhu ..

slslash berkata...

14 feb=i pown percuma gak=bday bapak i wakakaka..

kakyang .. berkata...

yess!! bagus tu ..

nanti 14hb Februari i leyh kol abah u aje .. pas2 die kol i ..
i kol die balik ..

die kol i ..
i kol die ..
i kol die ..
die kol i ..

kan sama2 pree kedit ..

amacam?

wink* wink*

slslash berkata...

sebelum kena hang dgn mak i..
baek i y hang wakakaka

m'Z faRa.. berkata...

hahaha...shuwit jew adew name kite..hee..tayunk kak yang..hadiah untuk kak yang bakal menyusul k...sl slash..mane adiah befday untuk kite ohh..???