AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Selasa, Ogos 18, 2009

cerita hadiah bufday ..

saya dapat hadiah ni selang sehari selepas hadiah daripada cik farah ain tiba ..
bagus betui laa .. trase disayangi bangat nihh! hahaha ..

masalahnya masa saya dapat tu ..
buku ni dalam sampul putih yang tulis nama saya jek ..
tanpa sebarang nota apa2 ..

walaupun saya syak tu hadiah bufday saya ..
tapi, macam pelik laa pulak kann ..
karang ambik buat harta .. lain pulak sebenonyer ..
ntah2 orang kirim suruh bagi pada bos kerk .. mana nak tau kann ..

haihhh ..


.. sungguh tertanya2 nih ..


camne pun dalam hati dah happy2 ..
check sampul tu balik .. ermm, ada cop sekolah ..
sebab dorang hantar by hand kat kaunter opis nih ..
so, saya dah leh agak2 sapa yang bagi ..
agak2 aje laa ..

lewat petang sebelum balik opis,
skali lagi saya usha2 sampul putih tu .. masih lagi menjadi misteri long piah .. hahaha ..
puncanya sebab tade nota laa kannn ..

dah belek2 sampul tu,
baru terperasan ada kertas warna oren ..
yang terperosok kat hujung kampung sampul ..

v
v



hahaa .. mmg menjadi seprise nyerr ..




tidak syak lagi ..
mmg buku tu my bufday prezen laa eh ..
sah2 ini keja si ita @ jasslina tu ..
my luvly adik sepupu ipar ..

tapi, disebabkan kad tu mmg tade nyatakan siapa pengirimnya ..
jadi saya saje2 buat kering ..
macam tatau @ tak terima apa2 benda pun ..
nak tunggu si pengirim bertanya dulu ..
hah .. buat lagi seprise ..
i seprise u balik ..

tapi kann .. sehingga hari ni,
si pengirim masih tidak kol atau msg2 tanye ..

adakah saya lagaknya seperti seorang yang tidak pandai
menghargai pemberian orang?? ..
wouhh ..

korang rase2 laa kann..
agak2nyer dia tunggu tak saya kol @ sms ucap terima kasih?


teruknyer saya nih ..

6 ulasan:

miEz haNeM berkata...

mucuk:)
hepi belated bufday oke!!

best dapat buku:)
titlenye pun hebat!!
dah abes baca lum nie dear:)

Kak Ungku Betty berkata...

A very Happy Birthday....Selamat panjang umur, murah rezeki, sihat dan ceria selalu.

kakyang .. berkata...

miez hanem ~

tenkiu ya wish bufday kakyang..
mmg besh dapat buku tu ..
sangat bermanfaat ..

tapi tu laa ..
belum khatam lagi nie ..
hahaha ..

atty's berkata...

hadiah besday yang besh..
ngn title buku yg hebat..

kakyang .. berkata...

kak ungku,

terima kasih atas doa dan harapan ..

apa lagi yang kite nak .. selain daripada kehidupan yang baik2 sahaje kann ..

insyaallah

kakyang .. berkata...

thanks atty's

setuju. mmg best buku tu ..