AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Khamis, Ogos 20, 2009

Salam Ramadhan from Lya Colours ..

selamat menyambut ramadhan ya uolss ..
sana sini sibuk buat kenduri meraikan kedatangan ramadhan ..
masing2 dah excited nak menyambutnya ..
dan walau apa pun niat kita ..
harap2 tade laa menyimpang dari pengertian sebenar ramadhan itu ..
mudah-mudahan amal ibadah kita semakin bertambah
dah diterima Allah SWT ..

sebulan puasa ni mungkin saya menetap dengan parent saje ..
semalam dah cakap ngan mama nak ikut dia berterawih di surau sama-sama ..
Insyaallah ..



Lya pesan swh ambek kad tomey2 ni kat blog dia ..
see .. kakyang dah tempek pun kat cni ..

dah habit, hari2 mesti pegi blog dia ..
mmg tabikk springgg laa sbb dia ni pandai masak ..
cam cik pida jugak ..

korang ni mmg beauty with brain laa ..

hebat!!

4 ulasan:

khaLifah feDi berkata...

EMM slmt meyambut ramadhan ea..

cik pida berkata...

aiseh kak yang...die tu pon pndai masak ckp owg plk...ceh!
u oso beauty with brain maaaa...:*

salam ramdhan mubarak...he2

Lya Colours berkata...

kak yang pon beauty wif brain
muah2

Pok Li berkata...

Selamat berpuasa dan Insya Allah menemui Lailatul Qadr