AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Sabtu, Ogos 15, 2009

from kuala pilah with love ..

rase bersalah pulak pada readers yang masuk blog tapi tade brita terkini ..
bahan tu ada cuma belum diterjemahkan dalam bentuk cerita ..
nak kata sibuk tu, tak ada laa sangat .. kdg2 adalah juga adhoc keja yang urgent ..
bila terkejar2 buat keja, terikat dgn dateline .. saya jadi letih bila balik umah ..
cian saya kannn ..

hari ni saya nak cite sambil smiling2 ..SmileyCentral.com
sebab hati saya adalah suka ..


saya dapat adiah bufday!!! ..
happy laa wehhh ..


saja laa nak kongsi kegembiraan ngan korang ..
bukan niat nak menunjuk2 yea .. tidak sama sekali ..
dan nak nyatakan penghargaan kepada sang pemberi yang cute miut tu ..
tentu saja ok, kannn ..
SmileyCentral.com

saya dapat novel Street Vendetta & One Drop Perfume
dari my luvely adik cik farah ain ..


hari selasa lepas, saya dapat parcel ni dokek opis .. pos laju anto ..
member opis yang tolong bawak naik atas .. (meja saya di tingkat dua)
dan saya telah dipaksa membukanya depan dorang ..
sebab dorang sudah excited lebih ..

mahu saje saya menampar tangan dorang sebab nak tolong koyak2kan bungkusan tu ..
dah tak sabar2 nak tengok sangat isi kandungannyer ..
saya pulak adalah kedekut tak bagi dorang sentuh ..
hahahaha ..


novel + perfume = hati saya adalah gila ..
hahahaha ..





just nak ckp ..

'tenkiu farah .. bukan kerana adiah tu saje tapi
atas ingatan dan kasih sayang kamu ..'


terharu sangat2!!



nota tecik :-

sudahnya, saya kena cari adiah utk pakcik juga ..
sbb dia dapat meneka dengan tepat apa adiah yang saya dapat ..
postpone sehingga bufday kamu nanti yea ..
nanti saya bagi plus plus ..

erkk .. 100 plus ok x?
keh keh keh ..




2 ulasan:

m'Z faRa.. berkata...

ahha...segan2....btw,terima lah ea adiah x seberapa 2..:)

kakyang .. berkata...

hahaha ..
segan pulak die ..

kakyangggg sukerrrrrrrr ..
bestttttttttttt ..

tenkiu so much dear ..