AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Selasa, Ogos 04, 2009

cite bufday - opis ..

klakar rasenyer sambut bufday tahun nih ..

aku agak2 laa ..
sumenyer sebab 1hb Ogos adalah hari sabtu ..
hari sabtu adalah hari cuti bagi kakitangan awam ..

disebabkan semangat setiakawan yang sgt kuat ..
aku potong bufday kek hari jumaat 31 Julai!! ..
aku dah geleng2 .. tanak potong kek ..
jangan nyanyi lagu happi bufday ..
tidakkkkkkkk ...

dah ler xmekap langsung ..
muke sememeh giler mase tu ..
bawu lepas majlis baca yassin ngan tahlil ..
fariha kate .. mase kite bawu lahir pun kite mmg xmekap .. so, xdew beza laa ngan sekarang .. Ceh!!

terukk oh dowang ..
nak wat surprise kononnn ..
no .. no .. nope !! my bufday 1hb Ogos ..
tolong jangan sambut hari nihhh ..


papepun, sgt terharu laa wehh ..
thanks kat kak ina yang sanggup beli kek ..
thanks kat fariha, ila ngan wan - trio nyanyi lagu bufday sekuat yng boleh ..
thanks kat hasni kecik yg blanje Double Cheeseburger kat Mc D ..
thanks kat sume kawan2 opis yang sentiasa ada waktu susah & senang ..

huwaaaaaaaaaaa ..

7 ulasan:

en_me berkata...

hepi belated besday wat akak muchuk2 ittewww..

cik pida berkata...

canteknye kak yang...
posing senget2 ala model gtu..

mEiZ SHA berkata...

hepy belated besday mucukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...:)

kakyang .. berkata...

en_me ..

sukenyer bila orang hebat mcm en_me pun wish bufday kat kakyang ..

hahaha ..
tenkiu2 ..

kakyang .. berkata...

cik pida ~

abes segala pelosok kedai gene martino tu kakyang kasi close up muke kakyang ..

nasib baik cina kedai tu xhalau kluar jek .. mesti dlm ati die ckp 'sabo2 .. planggan2 ' ..

atan dah bebal2 kena pakse jadi photographer ..
kena dera ngan akak die yang gile glamer nih..

dats my day kannnnn ..
nasib laa korang ..
hahaha ..

kakyang .. berkata...

miez sha ..

tenkiu sudi singgah ..
tenkiu sudi wish kat kakyang..

tenkiuuuuuuuuuuuuuuuuu ..

:)

singnals3 berkata...

this very nice

Get More Details