AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Selasa, Mac 09, 2010

yang indah tetap hidup dalam kenangan ..

"kenangan itu kadang kala terlalu pahit untuk diredah tetapi ia terlalu manis untuk dikenang. Hidup tak selalunya indah tapi yang indah itu tetap hidup dalam kenangan"

(kredit to pencipta ayat ini)

ermmm ..
banyak sangat jamu mata korang ngan makanan,
tapi tak jugak2 jemput korang mai makan kat rumah ..
asyik cakap selamat mencuba jek ..
haihhh, cian korang kann ..

tapi,
kalau ada sapa2 nak buat potluck party ..
anytime jek .. name it makanan apa korang nak suruh i bawak ..
pizza?, kepsi?, McD?.. no hal punya ..
(bajet xperlu susah2 nak masak .. hahaha)




okay .. okay ..
meh kita tukar selera pulak hari ni ..
jum cuci mata layan gambar pemandangan kat pantai Teluk Batik, Lumut ..
sapa yang pernah pegi sini sila angkat tangan!!



ada sapa2 orang Perak yang tak pernah sampai sini?
owh, sila jangan malukan diri anda ..



bersantai dan mengeratkan lagi ikatan kekeluargaan ..


yeahhh .. gambar i pun ada ..
paksakan aje diri anda memandangnya ..



pokok janggut ..
agak2 depa ni keturunan musang berjanggut kut ..



dikja ..



bersantai ..






posing skema ..





happy ..



dikja & keropok lekor ..


aritu lah @ 27/02/2010 .. i ajak dikja g pantai, nak tengok laut ..
nak tenangkan pale utak yang berserabut ..
kata orang, tengok laut dapat lepaskan resah di jiwa ..
so, i mcm terpengaruhlah ..

mungkin bukan kata orang saja ..
mungkin i terpengaruh ngan drama2 tv, cerekarama bagai ..
atau mungkin juga cerita novel yang i baca meresap dalam minda
dan cuba mengesperimentasinya ..

hahaha,
pening korang baca ayat2 i ni ..
eh, sila ke laut juga untuk kurang tekanan perasaan itu ..
ahaks!!


8 ulasan:

Hazzy Ishak berkata...

tak penah sampai lagi
huhu

kakyang .. berkata...

adeh ..
nasib baik hazzy bukan orang perak ..
masih boleh dimaafkan ..
hahahah ..

Rashid berkata...

salam

amboii bukan main lag posing tu. hehe

kakyang .. berkata...

cikgu rashid ..

cubalah buat camtu, mesti buleh release tension punya ..

hahaha ..

Monkey D Luffy berkata...

aku dah sampai lumut tp pantai tu x pernah g lg
huhu

kakyang .. berkata...

Luffy ..
ko pegi Pulau Pangkor ke time tu?

cik pida berkata...

ala, ni mst terpengaruh ngan na o mei nie....feeling reza dtg ler tu...hik3

canteknyerrrrrrr......pemandangan. :D

kakyang .. berkata...

pandai pun cik pida teka ..
bestkan view pantai kat dalam drama naomei tu ..

indahnya ciptaan Allah SWT ..
suka sngat!