AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Rabu, Mac 17, 2010

anjakan paradigma ..

mahu nangis rasanya ..
kalo ada sapa2 yang nampak status i kat facebook semalam ..
jelaslah i tengah meroyan tu ..

huhuhuh ..

(klik imej untuk membesar dengan sihat)


apa tidaknya ..
seronok sangat nak explore kemudahan template baru yang comel2 belaka ..
berkira2 nak tukar background ke warna hitam laa, apa laa ..
dok godek2 dua tiga kali tapi sayang pula nak tukar template bunga tulip pink tu ..
lepas tu teringat nak save dulu template asal sebelum menjahanamkan blog (ayat hazzy) ..
kurang2nya kalo tak suka buleh kembali ke pangkal jalan ..




(klik imej untuk membesar sebagai johan)

time tu lah i tersilap langkah ..i pegi save template ni pulak ..
tergamam i sekejap  ..
argggghhhhh ..

dah terklik punya pasal ..
terpaksalah i guna kemudahan yang ada ..
nak pi cari tulip pink tu balik, tak payah ler kut ..
maka satu hari mengadap benda ni aje .. nak letak coding nuffnang lagi ..
nak cari template yang betui2 puas hati bukan senang ..
adeh ..

korang terima ajelah apa yang ada ya ..
i tahu korang dah biasa dengan tulip pink tu ..
tapi ada ketikanya kita kena berubah dan mevariasikan kehidupan ..
supaya orang tak jemu memandang ..
dan sentiasa mengenang ..


ini buleh dikira anjakan paradigma tak?
hehehe ..

8 ulasan:

Lya Colours berkata...

feewit da cantik la umah dia ni

kakyang .. berkata...

Lya ~

meh2 masuk umah kita ..
dok sat taw, kita nak pi jerang ayaq .. hahaha

bila nama blog dah berubah, rumah pun kena kasi mekup jugak kut ..

hahaha .. :D

Pok Li berkata...

ada masa tersilap tu satu pengajaran

SyuQ berkata...

nasib kita serupa kak
tapi sy taram jer. janji blh berblog
tp cantik gak, tetiba kosong jer :-)

kakyang .. berkata...

Pok Li~

betui2 ..
pengajaran supaya lebih berhati2 dan tidak careless ..

positive thinking ..

kakyang .. berkata...

Shuq ~

ko guna vakum ya kemas umah ..
tapi bagus jugak eh .. tade semak pale utak ..
huuhuhu

cik pida berkata...

nk kata apa dh kan....
anjakan paradigma pon anjakan la...hahaha...:p

kakyang .. berkata...

cik pida ..
anjakan ler sgt kann .. layan ajelah kakyang yang sengal ini ..

ahaks!