AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Jumaat, Mac 12, 2010

ke sekolah lama cik pida - SERATAS ..

semalam i dah bagitau kann ..
i pegi kursus kewangan dan akaun sekolah kat sekolah lama cik pida ..
jadi i snap pic saje nak tunjuk kat cik pida lah ni ..
tak banyak mana pun sebab takut nanti ada orang tegur tak kasi tangkap gambar pulak ..
jadi i tangkap gambar view yang sekitar dengan i saje ..


dewan kuliah ..



permandangan dari dewan kuliah ..



sisi tepi dewan kuliah ..



surau yang berdekatan dengan dewan kuliah ..



dikja dalam dewan kuliah ..



rehat time sebelum sesi kedua bermula ..



hahaha ..
tengoklaa berapa banyak dewan kuliah disebut ..
nak buat camne, kann ..
kursus tu dibuat kat dewan kuliah ..
maka pandangan i sekitar situ sajelah ..

jadi, tak dapatlah nak snap monyet warga emas yang cik pida request tu ..
i'm sorry .. hikhikhik
xp

5 ulasan:

cik pida berkata...

wouhhhhhhh......rindunyerrrrrrrrrr...

kak yang sajek taw nk membangkitkan memori daun pisang....i don laikeee...ekceli i laike it so much3...! haha..

thanks ye kak yang...hik3
(sambil flashback cite hitam putih dolu3)

xdpt kera, gambar mcm mesjid tp dipanggil surau tu pon jd la...slalu usha senior ensem dok azan kt ctu..:p

kakyang .. berkata...

cik pida ~

usha ke skodeng tu? hahaha ..
mesti abg encem tu dah jadi 'somebody' yang berjaya kat luar sana kann ..

semua 'seratasian' hebat2 belaka
termasuk cik pida!

tabik springggg lah ..

blueCITY® berkata...

salam cik pida,

heeee
best kan kursus2 nih
leh relax dari opis
lallala
leh jumpa kawan2 baru
leh makan2 6 kali sehari
ekekkek..

cantik2 pic
akak pun baru habis kursus semalan kat hilton pj
lalallala

tq singgah n komen blog
xoxo

cik pida berkata...

wsalam akak blue...hik3..

hebatnyer kursus kt hilton pj...mst tdo susah nk bangun,,hehe..

akak bluecity,
sbnrnya kak yang yg g kursus tu...die g kursus kt sek lama cik pida..hehe
kak yang g sekolah cik pida...haishhh..mmg x patut pon sbb cik pida yg kne g kursus tu, kn..hahaha

kakyang .. berkata...

hahaha ..
baguslah cik pida dah jawab ..

akak bluecity jgn kompius2 lagi ek ..
:D