AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Selasa, Mac 23, 2010

mencari strawberry fresh di Cameron Highlands ..

jum makan2 ..


ni saje jek nak kasi si maisurah, kawan i tu geram2 tgk strawberry nih ..
supaya ko cepat2 balik taiping then naik cameron tu ..
hehehe ..

satu motivasi, kann ..




strawberry & tomato cerry ..


syiokkkk abes oh ..



adam ni saje nak buat kecoh taw ..
amaran : tak buleh petik strawberry kat pokok depa tu ya ..
kecuali ada tulis 'selfplucking' @ sila petik banyak2 ..
hahaha ..



my mama & her grandson 'zikrie' ..




kakcik with her boboi zikrie ..




adam si kecoh ..




adam, dikja & ben10 ..


sabtu lepas @ 20/03/2010 .. i & my family naik cameron highlands lagi ..
seperti biasa kiteowg akan pegi pagi dan balik petang ..
misi mencari kobis @ sayur murah2 ..
ceh! alasan ..

tapi itu alasan yang bernas supaya abah & mama bersetuju ikut plan kiteowg .. 
hehehe ..


kiteowg tadelah beli apa sangat ..
kecuali kakcik ..
tengok dia beli souvenir, huh! gilerr ..
dried strawberry, chocolate strawberry, jus strawberry ..
beg strawberry, teh strawberry, strawberry fresh ..

see .. giler, kann ..(eh, nape i dengar bunyi suara i cam jeles jek ni .. oh! tidakk)

i cuma beli selipar tidow strawberry jek (pic dlm entry 'my new shoes' kat bawah tu) ..
yang cik pida suruh i matchkan ngan baju kelawar tu ..
cesssss ..



2 ulasan:

blueCITY® berkata...

salam,
huwaaaaaaa jeles jeles
ntah bila la saya akan sampai kesini
pelik betul
kerja kl dah bertahun
semua negeri dah pergi
german pun dah sampai
tapi cameron ni jer lum sampai
hukhuk..
teringin sangat nak pergi
makan strawberry fresh, jalan2 taman , kebun teh dll
grrrrrrrrr...
nak nak
heeeeee
tq singgah umah biru

SyuQ berkata...

jeles... huh
bila la sy dpt bercuti, berjalan mcm akak.