AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Isnin, Julai 27, 2009

Tolong Jangan Muntah...nanti Kak Yang Marah...:D

Ahad lps bersamaan semalam (he2) cik pida g tmpat mastautin tuan punya blog ni aka kak yang. Dh lama plan nk jmpa, tp biasa la blogger merangkap menteri cuti2 dlm perlembagaan sndiri yg selalu sibuk dan sibuk yg dicipta sndiri yg mmg xboleh diatasi yg...yg...mmg susah nk jmpa. Sapa yg penah jd menteri tu paham la kn...yg x penah tu, korang try la jd menteri...huhuhuhu

Tak nak cite byk, saja nk menempek gambar2 kt Hutan Paya Bakau yg menurut kak yang tu terbesat kt Melesia dan terlembap di Gurun Sahara sedunia.

Kita mulakn jelajah hutan ini dgn gambar tuan punya blog. Tu mmg kewajipan utk memenuhi standard piawaian blogger serantau. Mau tau! ;p



lagi satu plz...


alololoooo...cutenye...nk lg?


ewah! ewah! ewah! jln ala2 meaw2 ni mmg anggun....dan lg satu pic



dan lg...

tgk pic ni tingat kt drama winter sonata...dan juga novel aisya sofea...huhuhu.. jln2 dua orang kt sini smbil pegang2 tgn...lomantik oh...(pukul2 manja dada pak supir sbb tak ikut sekali...)
**uwekkkk! gedik btol cik pida...:p (tibe2 tingat artikel kt iluvislam..dlm Islam sbnrnya tiada istilah percintaan sesama insan. Percintaan sesama insan yg diredhai oleh Allah hanyalah PERNIKAHAN! insap3...huhuhu..)

dan pic lg....



alalaaaaa...letih eh kak yang... letih bergambar xde maknenyer. Berjuging ade gak pekdah. Kt sane kitowg due jek dok snap gambar, yg lain dtg semua juging2, excercise2, tai chi2, pilates2...tipu! xde org pilates dlm utan! :p


kt bwh ni pic bukti yg cik pida x tipu kowg. Mmg lokasi kt hutan paya bakau..mukan blkg umah cik pida, tepi umah kak yang atau hujung kampung pak cik manap. okeh! hhahahahaha

ok kowg...jmpe lg 2 ari pas kuceng cik pida banak kali ke 3 ye! SELAMAT HARI-HARI....!!! Tenkiu kak yang sbb sudi banje laksa pulas (siap tapau tu...mmg muka x malu) dan bwk cik pida g msok utan. Igt nt nk photoshoot gambar kawen kt cni ler...wakakakakaaka! sempat mimpi time keje! sgguh kejam

Sape2 ada ati nk muntah tgk pic2 ni sile g toilet dgn berhemah dan lenggang mak limah ye. Kalau tergesa2 nanti nmpak sgt plk kn.....huhuhu (sori kak yang, cik pida x salah pon..dowg tu...:D)

6 ulasan:

kakyang .. berkata...

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..

tak aci! tak aci! tak aci!

mane aksi cik pida yang gaya bebas, kuak lentang, kuak kupu2 tu ..

tade punnnnnn ..

abes muke cumil kakyang di display nyerr .. cess cik pida ..

nak lagi .. lagi ..
pics cik pida ..
pics kite berdua tu ..


huwaaaaaaaaaaa ..
(sambung nanes melalak2 ..)

cik pida berkata...

erk.

wakakakakakakaka!
pic cik pida xleh upload la...asit hang jek.

pastu kuar "oiiii! pic ko xleh upload la! pic ko tu gne format apekebende?? g check lain!"
huhuhu..lbh kurang cenggitu ar...

kakyang .. berkata...

sungguh kurang ajar itu upload ..
buwekkkkk!!!!! ..

xsabo nak tgk pics kite ala2 pomot baju hari raye kesepuluh tu ..

erkk, raye kesepuluh owg dah xpakai baju kurung kannn ..

hahahaha ..

cik pida berkata...

hahahahahahaha!

nt kak yang g fb taw

ChiLaBaey's berkata...

Kekallah dengan kehidupan di alam flora dan fauna... :)

cik pida berkata...

btol3