AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Jumaat, Julai 31, 2009

tenkiu boss ..

Aku dapat souvenir ni dari my bos bwu balik bercuti kat UK ..
kowg jgn jeles lak aku dapat london bridge yang belum fallin down tu ..
ngan askar british depan istana buckingham ..
effeil tower kat paris ..
paris kat itali .. opppssss !!
ekekekek ..

xdapat pegi Paris, dapat keychain pun jadik laa ..
satu motibasi jugak tu ..


actually, mase mai opis ..
tgk sweet2 little thing tu dah ada atas meja aku ..
aku bawak balik then lekat kat peti ais ..



kasi close up skett ..



close up lagikkk .. cumil jew kannn..


smlm mase my bos ada, bawu balik dr outstation ..
die tnye ada dapat kerk souvenir tu ..
alamak!! camne aku lupa ucap terima kasih nihhh ..
spatutnya, aku msg aje kann ucp terima kasih ..
small matter camtu pun leh lupa buat ..
dushh3 kat diri sndiri !!

pape punnn .. tenkiu boss ..
satu keychain yang kecik2 tu dah belas2 ringgit duit kita,
cam xberbaloi jek beli kann ..

aku mmg paham sgt ..
sbb mase pegi singapore tu pun, aku beli 3 keychain jek ..
tetibe jek aku jadi kedekut nak blanje lebey2 ..
sbb dok pikir xberbaloi langsung ..
tapi nak buat camne ..
dah matawang kite rendah dari negara2 tu ..

so, pegi jalan2 saje ..
cuci2 mate ..

2 ulasan:

cujen berkata...

hye, thanks for link me. i link u back.

cik pida berkata...

wahhhh!! nk jugek! london bridge jek? penang bridge xde?? wakikikikih!