AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Jumaat, Julai 17, 2009

haihhhh ..

sowie eh cik pida ..
minggu nih adalah sgt kritikal ..

dan sedikit hilang motivasi diri ..

letih ..
mengantuk ..
pening pale ..
bosan ..
windu ..




dua hari ni dok ulang alik ipoh ..
satu pic pun tak diambik. tade mood.

ada satu cite klako mase g ipoh aritu ..
rase cam nak cite then nak gelak2 ngan kowg ..
tapi still tade mood. Nanti kalo cite dah jadi xklako pulak.
so, cite tu simpan dulu ya ..

hari ni besday my dear best friend ke 26 tahun ..
kalut2 balik dari ipoh dah dekat 1.30 tghari ..
kiteowg g makan kat secret recipe ..
aku makan oreo cheesecake ..
ngan iceblanded mocca espresso dan fros watermelon ..

gila tamak minum air dua gelas ..
macam bwu balik dari padang pasir ..
haus .. haus .. haus ..

juga tade pics ..
sbb aku ..

letih ..
mengantuk ..
pening pale ..
bosan ..
windu ..

dan still tade mood. cian my best friend tu ..

4 ulasan:

atty's berkata...

cuti ni rehat cukup2..tido..makan..tido tau .

cik pida berkata...

HUHUHUHUHU...

ape yg penting...,kejesame! he2
yg pnting tdo cukup2...buat la apa2 aktiviti yg boleh wat kita lupakan seketika masalah atau kerinduan itu....chill out...:D

khaLifah feDi berkata...

emm kecian kakyang..rest sepuasnye okeh !!!

kakyang .. berkata...

thanks ya korang ..
biasa laa kalo wat keja audit last minute .. mmg lagu tu ..

owg laen dah relaks2 ..
awak wat keja xsiap2 lagi ..
mmg tension laa wehh ..
huhuhuh ..

awak = kakyang
bukan sapa-sapa ..