AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Rabu, Oktober 14, 2009

penyambut tetamu ..

latest pic ..
ketika majlis jamuan aidilfitri kat opis kiteowang pada 8hb Oktober lepas ..
sila abaikan dorang sbb sume dah tak available kecuali saya ..
mampuih kena sekeh kang .. poyo jek kann pomot diri ..
ahaksss!!

kiteowang sume adalah penyambut tetamu pada hari tersebut ..
patutnyer jadual bertugas adalah dari 11 pagi - 12.00 tengahari tapi terus lajak sampai tutup majlis .. xkisah laa kann .. sebab dah happening gitu .. hehehe ..


dari kiri : kak ina, hasni kecik, salasiyah, kak aya, saya & kak zan



v
v
v




sapa brani kata tak comel, hahhh??!!!..
arrrgggghhhh ...


:p

5 ulasan:

Lya Colours berkata...

kite pon available
hikhik

cik pida berkata...

semua adalah cumil2 sgt....especially yg bernama 'saya' itu...die yg sgt cumil sbb die cumil dan still available...

yg available mmg cumil2 sgt termasuk ler saya yg menaip ini...hahahahah..nk jugek tu...:p

kakyang .. berkata...

lya~

betui2 .. jum kite menpomotkan diri dengan lebih aggresif ..

ekekekeke .. xp

kakyang .. berkata...

yeahhh!! kamu mmg sentiasa cumil cik pida ..

tapi, still available?? ..
bukan kerk dah ada owg chupp dulu ..

oppsss .. terpecah rasie plakk ..
heeeeeeeee ..

cik pida berkata...

cis kak yang!! :p

fida skrg dh ala2 abelebel...huhuhu

not single tp abelebel..bulih gne title tu x? hahahhaaha..mcm owg dlm tuntutan fasakh jek bunyinyer... :p