AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Selasa, Jun 02, 2009

S.A.B.A.R ..

isnin lepas, aku dah beli novel anis ayuni ..
dah baca sepintas lalu .. baca depan, blakang dan tengah ..
stail pembacaan aku yang xbleh blah tu ..
kire belum btui2 baca lagi ..



ermm ..
faham arr napa fara tersentuh .. sampai nanes2 ..
spt aku tersedu sedan bila membaca Lili Buat Najah ..
siap anto email dan masuk blog bgtau Nazurah Aishah, penulis buku tersebut ..
Naz pun bagus, respon kat email, jawab msg kat blog die ..
hahaha ..


Skrg ni aku tengah bace Laskar Pelangi, karya Andrea Hirata ..
belum habis lagi .. sangat lambat merangkak-rangkak ..
sampai dah kena tego ngan pakcik ..

'sebuah novel yang sgt menggugah. Siapa pun yang
membacanya akan termotivasi dan merasa berdosa jika tidak mensyukuri hidup' ..
itu kata Andy F. Noya, Host acara dialog Kick Andy

kali ni, stail pembacaan turut berubah .. aku membaca sehelai demi sehelai ..
sgt berdedikasi woo ..

moral of the story?
betapa kesabaran itu amat diperlukan ..

ya .. kesabaran aku menghabiskan pembacaan dan
kesabaran pakcik menunggu aku abis bace ..

ngeee .. :-*

10 ulasan:

atty's berkata...

kty kalo dpt baca novel nie selagi tak abis..mmg tak bangun ar..lalai seketika..sbb syiok

kakyang .. berkata...

betul tu kty ..
ada masa2nya kakyang pun cam2 jugak..
siap bengkak2 mate lagi ..

over le pulak ..
hahahaha ..

m'Z faRa.. berkata...

hee..
kak yang da beli da novel 2...
huhu..
erm..
bace la..
nanty ulas kan ckit ea..
besh ke x..
hee..
btw,lily utk najah 2 besh ke kak yang..??

kakyang .. berkata...

fara ~

wokehhh .. nnt bila kakyang dah baca abes, boleh ler bagi komen ..

owh, fara xpenah baca Lili Buat Najah tu ya? best giler taw.. org2 cm kita yang lembut jiwa @ jiwa kaco ni mmg leh nangis xhengat dunia mase baca novel tu ..

hahahaha ..
nak pinjam? boleh aje ..

slslash berkata...

wa kang kang..
sampai dah basi bace sehelai sehari nasib lah si laskar pelangi..

slslash berkata...

wa kang kang..
sampai dah basi bace sehelai sehari nasib lah si laskar pelangi..

kakyang .. berkata...

ermm .. baik laa sikit kut daripada nasib buku motibasi Dr Tuah yang langsung xdibace tu ..

yea dak en slslash mucuk mucuk?

m'Z faRa.. berkata...

eh...
nak la pinjam...
ekekeke...
boley ke kak yang...
ekekeke...

kakyang .. berkata...

fara ~
a'ahh .. boleh2 ..
14hb .. jumpa kat seremban parade ..

hahahhah ..

m'Z faRa.. berkata...

erk..
moley2....
nanty pape kak yang btau ea...
kak yang,meh bg kite contact no kak yang...