AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Selasa, Jun 16, 2009

cuti2 malaysia ..

lama jugak ya aku tak hapdet blog .. bukan kata fara jek windu nak bace blog ni .. aku lagi laa .. windu sgt2 nak masukkan entri .. cite banyak, pale utak tepu cuma kekangan masa dan keterbatasan ruang menyekat blog ni dikemaskini seperti biasa ..

wawawawa ..
mengapa ruang dan masa harus dijadikan alasan ..
malu sebenonyer nak mengaku pengurusan masa aku ni lintang pukang ..
xpandai nak bajet baekkk punye ..
hehehe ..


ptg rabu minggu lepas, aku ngan family g negeri sembilan ..
g umah abg wie kat paroi sbb nak mlwat kak ita yang dlm pantang
dan baby depa Nur Iris Iman Melissa ..

so, esoknye kiteowg saje pusing2 PD ..
kebetulan paklang dan family die stay 1 malam kat sana ..
tempat jatuh lagi dikenang .. byk nostalgia ..
askar pencen laa katakann ..

lost adam .. hahaha ..
adam slalu jadi wakil makpak die kalo g memane ..
harus laa ada kesabaran yang tinggi bila
membawa bebudak umo setahun 9 bulan cam die ni ..


aku yang chubby ..
ngan adam yang sememeh kalo dapat main air mmg susah beno nak naik ..
xsedo diri awak tu semput ..
pantang jumpa air .. mesti nak main xhengat dunia ..
panggggg skali nakkk? ..

maklang garang nih .. muehehehehe ..



nurul, seha, yati ngan adam harris mucuk mucuk ..
depa tu anak paklang my sepupu sepapat ..
buleh geng ngan adam ..


jauh perjalanan luas pemandangan ..


kiteowg kejap jek kat PD .. pas2 konvoi gerak g KL ..

to be continued ..


8 ulasan:

atty's berkata...

cantek view kat pantai tuh..
awal bulan tadi g pd gak tp tak mandi jejalan jew

cik pida berkata...

beshnyerrrrrrrr....huhu..

cpt8 sile continue pe2 yg patot!
x sabo tggu n3 kak yang seterusnya...
jeng3...

kakyang .. berkata...

atty's ~
kakyang pun xmandi .. saje basah2kan kaki jek ambik syarat dah sampai laut PD .. adam lak mandi tamo naik2.. dah ler tengahari rembang ..
hahahaha ..

kakyang .. berkata...

cik pida mucuk mucuk ~

pandainyerr die swh owg cepat2 ya .. hang jgn lupa janji nak wat n3 pasai knduri kawen si wani tu taw ..

cheq pun xsabaq ni ..
hik3 ..
:)

cik pida berkata...

hahahahahaahaha!

cis! cis! cissssssssssss! xp

slslash berkata...

adam =wawwawa...

kakyang .. berkata...

slslash = mucuk mucuk

cik pida berkata...

kak yang = nato nato