AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Jumaat, Jun 19, 2009

panggilan pulau ..


pulau itu sangat mesra melambai datang ..
si helang tersenyum walaupun berkurun kaku di jeti itu ..

wawawawa ..
pagi ni aku and the geng bas sekolah akan ke langkawi sampai ahad ..
bukan pegi cuti2 malaysia .. tade .. tade .. sekolah pun dah bukak ..
kiteowg pegi atas urusan pejabat ..
ada mesyuarat maaa ..

cadangan asal nak buat family day terpaksa dibatalkan atas sebab yang xdapat dielakkan ..
terasa hampa sedikit untuk berjoli sakan tapi takpe ..
mungkin ada hikmah di sebalik kejadian ..

uitttsss ..
sejak bila aku jadi owg yang positive thinking nih ..
sgt tidak percaya pada diri sendiri ..
haihhh ..

semalam aku bgtau kowang yg aku bizi sampai tulat ..
di sini tulat adalah hari ahad ya kowang ..
bizi pasai ni laa ..

dalam pada tu, aku ada misi gak ..
cam misi nak makan strawberi cicah coklat kat cameron hinghlands ..
harap2 dalam bizi2 mesyuarat tu, aku sempat naik keta kabel kat gunung mat cincang ..
benda tu aku xpenah naik lagi walaupun dah banyak kali mai langkawi nih ..
huhuhuh ..

insyaallah ..
sampai langkawi nnt aku hapdet lagi ..

adioss ..

8 ulasan:

m'Z faRa.. berkata...

kak yang...
nak cekelat cadbury black forest...!!!!

cik pida berkata...

asit g pulau tu jek...nyampah taw!
jeles8!!! huhuhuhu

atty's berkata...

nanti beli cekelat ye..happy weekend..

kakyang .. berkata...

black forest ya ..
nnt kakyang masuk hutan simpan bukit larut cari cekelat tu ..

huahuahuahua ..

kakyang .. berkata...

hahaha ..
suke laa cik pida nyampah @ jeles nie ..

rase teruja lebih ..

kakyang .. berkata...

atty's ~
wokeh! nnt kakyang beli cekelat pas2 display kat cni ..

sila copy n paste ya ..
hik3 ..

cik pida berkata...

cissssss kak yang! :p

m'Z faRa.. berkata...

alorh...
tol2 la kak yang..
da la cekelat 2 susah nak cari..
adeyh...