AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Khamis, Jun 04, 2009

aku adalah hot!


hot ler sangat .. ekekekekek ..
bukan hot like that laa yang kowg pikir2 tu ..

cuma nak bgtau .. cuaca sekarang sangat laa panas ..
tido aku sangat terganggu sekarang ..
kepeluhan melampau ..

asit terkejut jaga pada waktu yang tidak sepatutnya sebab kepanasan ..

kemudian, aku akan minum air sejuk atau kunyah ais batu subuh2 sapie tu ..

sungguh xsesuai di saat aku batuk2 semput laa ni ..
semalam terasa sangat bernafas dlm keadaan xselesa .. adoyai ..

hurmm ..
tolonglah nasihatkan aku jgn minum ais .. dan
tolonglah swh aku minum ubat batuk ..

aku ni kalo owg nasihatkan, bwu ada feel xnak buat itu atau nak buat ini ..

(bajet nak mendapat perhatian lebih laa ni ..)
huahuahua ..

8 ulasan:

Suzila A berkata...

LOL!! Very funny lah your entry! :D

Alalala......Minum lah ubat yer. Nanti batuk teruk lagi susah kaannnn. Kat Brunei pun tengah hot skarang ni. Nak ice cream? Hehehe ;)

Salam perkenalan. Blog hopping from Izz's blog :)

miezi berkata...

minom air banyak-banyak kak :)

cik pida berkata...

nk tmbah kumen miezi jek:-

minom air KOSONG banyak-banyak ka :)

ulang sore, air KOSONG ye kak yang...
air ape? ye...AIR K-O-S-O-N-G. wokeh! :D

kakyang .. berkata...

Suzila A ~

terima kasih sudi singgah. gembira saya ada org brunei sudi menjenguk.

kita pernah saling bersetuju pendapat dekat Izz's blog kann ..
hahahaha .. keep in touch, ya! ..

btw, tenkiu jugak atas nasihat. semangat saya nak g cari ubat buat hilangkan batuk ni ..
hehehe .. mcm ngade2 lak saya ni kann ..

ice cream?
wahhhhh .. mahu saje dong!
ekekekek ..

kakyang .. berkata...

miezi ~

minum sampai kembung perut .. hahahaha ..

tenkiu2 ..

kakyang .. berkata...

cik pida ~

air kosong????
huhuhuhu .. xsedapppppppppp maa :(

i like ribena ..
hik3 ..

elizhitomi berkata...

kak yang, setuju, cuaca skrg ni sgt la panas...tido mlm pun berpeluh-peluh wlupun dah buka kipas mcm nak tercabut kipas tu dah pny laju...heheh...

errrr, teringin nak nasihat tak baik makan ais tp diri sendiri pun sama...errr camne ek..hehe...sama2 la kt beringat yaaa... ;p
(org lain sume dah nasihat so sy angguk2 jer la..heheh...)

kakyang .. berkata...

elizhitomi ~

berkat nasihat kawan2 blogger selepas kakyang merayu agar kowg menasihati kakyang, maka hari ni kakyang lgsung xsentuh ais taw ..

detailnyer seperti berikut : -

bekpes - segelas kopi o panas
lunch - segelas nescafe o panas
dinner - nescafe o panas 1 jug!!

berganda peluhnya sebab kepanasan global + minum air panas masa cuaca panas ..

huk .. huk .. hukk ..