AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Jumaat, Februari 19, 2010

stroberi coklat & nasi lemak kasih sayang ..

bila buat entry pasai makanan ni, terus teringat kawan baik i masa sekolah dulu ..

dia ni ex menterian sampai form 3 jek, pas2 dia sambung kat sekolah teknik ..
masa form 6, dia kat st george, i kat smdb ..
dia sambung blajar kat UPM, i dah keja jadi pembantu tadbir ..
kenduri kawen i, dia datang dan kenduri kawen dia i pegi ..
mungkin jodoh bersahabat kiteowg ni kuat kut ..
walaupun sekejap timbul sekejap tenggelam ..
tapi still keep in touch ..

thanks surah!

since dia dah jadi silent reader blog ni (sebab dia xpenah tinggalkan jejak@komen) ..
i memang sangat happy lah kann ..
smlm bila dia msg bagitau ada entry dlm blog ni yang menarik perhatian dia
terutamanya cerita pasai makanan maka lagi bertambah2 happylah i ..

ni stroberi coklat yang dia teringin nak makan tu ..
i refresh kat cni ya ..



mcm cicah kuah rojak pulak .. hahaha



stroberi & kawah coklat .. hahah



stroberi tamak coklat .. huahuahua



hokey2 ..


nasi lemak mama ada papadom ..


ni nasi lemak pagi tadi yang i dah ngap masuk perut ..
since kakcik balik penang, i pun hangkutlah kain baju balik umah i ..
dah 2 hari makan xtentu hala ..
ececehhh ..

pagi ni kalut2 bersiap nak g keja, i sempat jugak buat sandwich tuna ..
karang berlapar pulak kalo tak bawak bekal ..
sekarang ni bila masuk opis jek, terus terasa lapar ..
so, kena layan perut tu dulu ..

bila penuh dengan kasih sayang semuanya sedap!


then, masa atan ambik i g keja, dia tunjukkan polistrin putih ..
dia ckp mama kasi nasi lemak .. me loike!!
maknanya i dah xperlu pikir nak beli makanan apa lunch nanti ..
so, pagi2 tadi i makan nasi lemak tu, sandwich tuna bertukar jadi my lunch meal ..


rutin harian, makan kat meja sendiri ..



sedihkan tengahari jumaat i makan sandwich tuna jek ..
dulu2 i makan double cheese burger taw ..

Mc Donald Mc Donald ..
i missed u ..

2 ulasan:

Ah Fatt berkata...

aku x suka makan stroberi. masam
letak coklat pun x suka
letak kat kek pun tak suka

kakyang .. berkata...

Ah Fatt ~

pendek kata apapun ko xsuke eh ..
panjang tak kata apa2 pun kannn ..

wakakakaka ..