AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Isnin, Februari 22, 2010

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief

encemkan logan lerman tu .. heheh


hari jumaat @ 19/02 lepas, my frenz si ina tu ajak i g tengok wayang .. ini kali kedua kami tgk wayang bersama .. first time g tgk wayang (midnight) ngan dia, i lena diulit intan .. bengang jek dia .. hahaha ..


apa tengok2 ni haaa ..


so, bila kiteowg pilih pukul 11.15 malam tgk Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief, dia mcm risau kut2 i saje g tido kat dalam panggung tu .. ceh!
tapi dah tade pilihan, nak tgk pkul 9.00 mlm, panggung dah penuh, tinggal seat depan jek ..
ini pun dah penuh jugak tapi nasib baik ada seat belakang dekat2 tepi dinding ..
buleh laa sebab nak tgk sangat cite tu ..

lepas jek beli tiket, kiteowg lepak kat Pelita .. makan nasi sebab masing2 lapar ..
i ambik ayam masak hitam, sayur kobis & papadom ..
dengan teh o ais limau dan nescafe o ais ..
lama dah i buat keja ni - minum air sampai 2 gelas ..
dahaga punya pasai ..

no pics makanan ya sebab segan nak snap ..
xsyok pulak kalo ada org pandang2 & pelik2 pulak nanti kann ..
ceahh .. mcm xpenah buat sebelum ni ..
hahaha ..

dah dekat 10 lebih, baru kiteowg naik atas ..
orang pun makin kurang sebab Taiping Sentral tutup pkul 10.30 mlm ..
tinggal orang yang nak tgk wayang jek ..

si ina ni cam pemalu siket ..
i pulak kalo orang pemalu, i lagi bertambahlah pemalunya ..
bila tade orang sangat camni, barulah kiteowg gedik2 snap pics ..
inilah hasilnya ..


saya & shawl kotak2 ..


depan kamdar ..



model luar cermin ..



xmuat nak naik jadi posing tepi aje laa ..



aiskerim Mc Donald ..



then, muvee time ..
Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief - memang tak kasi can i tido2 ayam ..
kelakar dan mabeless!! .. korang g tengok laa cepat ..
buleh kita review sambil gelak sama2 ..
heeeeeeeeeee ..


me & ina ..


6 ulasan:

♥♥ eija ♥♥ berkata...

best ker kak cite tuu??

cik pida berkata...

hahahahahah...nmpak2...:D

Ah Fatt berkata...

posing2... semua kedai dah tutup
haha

kakyang .. berkata...

eija ~
bagi akak cite tu bestlah.
buleh release tension ..
xtau lah owg laen ..
huhuhu

kakyang .. berkata...

cik pida ~

apa yang nampakkkk tu?

explain sket ..

kakyang .. berkata...

Ah Fatt ~

bila kedai tutup, baru leh bermaharajalela ..
kiteowg kan pemalu ..
ahaks!