AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Khamis, Februari 25, 2010

ini selasa punya cerita ..

adeh ..
ini cerita hari selasa ..
patutnya post entry ni semalam lagi ..
tapi letih dan sengal punya pasai .
malas nak pikir ..
dan malas nak taip ..
tapi makan still laju .. yang tu xlehlaa malas ..
karang perut masuk angin ..
dah malas nak pegi keja ..
alasan! xp




coklat & angpaw ..


CNY dah seminggu berlalu ..
tapi mood perayaan tu masih terasa pada i bertugas di sekolah cina ni ..
tambah2 bila dapat angpaw dan coklat tu ..
dapat kuih bakul, biskut .. limau saje hampir 4 kotak ..
siap sedekah pula kat kawan-kawan ..
sharing is caring, kann ..





yang pakai baju oren tu sifu import ..


petang tu, pegi menyengalkan diri di winners bowl, plaza perbandaran taiping ..
rutin mingguan .. tapi masa cuti CNY tu kiteowg xmain bowling ..
so dah seminggu missing ..

bagusnya ada sifu baru yang sudi pinjamkan bola pada i dan jadi pemerhati ..
actually dia cabar kiteowg pompuan ni jatuhkan pin 150 ke atas dan dia akan bayar game tu .. ahaks!

tade doe nak jatuhkan pin sebanyak itu ..
nak dapat 100 pin pun jenuh terhegeh-hegeh ..
kira dapat score 101, 102, 91 pun dah cukup baik ..
tadelah nak malukan dia yang menunjuk ajar tu ..
huhuhu ..

lagi pun kata sifu ni ..
kalo mase praktis xpayah ler bagi dapat strike ..
nanti dapat buat balingan sikit jek .. cepat abes game .. tak puas maen ..
lainlah masa pertandingan - kena pulun habis-habisan ..
haaa .. yang itu memang kiteowg dengar cakap ..
hohoho ..




nasi kerabu pasar malam ..


habis bowling tu cadang nak g tesco beli ayam ..
separuh jalan tukar fikiran ..
balik umah singgah pasar malam ..
ayam pun ada kat sana ..
yang penting dapat beli nasi kerabu ..
minggu lepas nak beli kat mama tapi dah habis ..
jadi minggu ni makan nasi kerabu sampai lebammmm ..

eh, apa yang lebam ..
nasi kerabu tu lah sebab tu dia warna biru ..
heheheh ..

1 ulasan:

Lya Colours berkata...

oh nasi kerabu lagik di sini


oh tidakkk

i miss u nasik. miss u a lot

hahaha