AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Selasa, Mei 17, 2011

weekend yang busy ..

rupa2nya ada satu entry yang i taip tak abes tersimpan dalam draft ..
mesti time tu dah malas tahap gaban nak fikir ..
tadi ni baru terperasan ..
so, i publishkan saje lah yea .. 
apa yang ada without editing bagai ..
ini cerita weekend sebelum trip pegi Melaka - Johor (30 April-02 Mei, 2011) aritu ..
layannnnnnnnnnnnn ..


assalammualaikum uollss ..
salam sejahtera jugak buat pembaca non muslim ..
weekend lepas tak sempat nak hapdet blog laa ..
i busy sokmo deh!


sabtu :
breakfast kat Mc Donald, Taiping Sentral ..
ambik family box .. kenyang sampai tak habis makan ..
selesai makan tu, lajak terus masuk Taiping Sentral tu, ada pc fair pulak ..
harga sangat berbaloi-baloi tapi tak tau nak beli apa ..
jadi beli notebook cooling pad sudah sbb yang ada ni sudah terpatah i kerjakan ..
so, kali ni beli yg canggih sikit .. hahaha


pastu sambung shopping kat Tesco ..
mama pesan beli telur sepapan kat Giant sebab tengah offer ..
tapi kiteowg saje survey kat situ kot2 sama murah, tak payah ler nak pegi Giant ..
(kena pegi Giant jugak sbb situ tade offer .. huhuhuh)

dalam2 nak survey tu, memborong sakan jugak ..
beli bahan2 nak buat burger ..
beli ikan bawal nak masak sweet sour ..
beli makanan untuk dibawa ke jengjalan nanti ..
beli agar2 serbuk & susu cair nak buat puding karamel untuk mak buyung kawan baik i tu ..

(teringin nak masak2 dan ajak kengkawan baik i datang umah makan2 .. menu dah siap pikir ni tau!
- nasi ayam, spaghetti bolognese, mini pizza tuna, chipcoklat muffin, puding karamel & teh o ais laici .. tapi ntah bila nak buat dan ngajak dorang pun tak tahu lah  .. dok tahap berangan lagi nih.. hahahahahaha)

keluar tesco, singgah nagoya pulak ..
tiap2 minggu muka kiteowg lah dok tercongok kat situ ..
dok belek kain yang sama .. giloss!
kali ni, dah buleh panggil dorang suruh potong kain 4 meter untuk empat orang - mama, kakcik, dikja & i ..
corak yang berlainan tapi warna yang sama - merah putih!
kiteowg dah plan nak jadikan baju hari raya nanti ..
dah berkenan sangat & ada pulak warna sedondon untuk empat orang jadi beli teruslah, kann ..
lepas ni dah tak payah nak pikir kain ke, tema ke ..
tinggal pegi hantar kat tailor jek nanti ..

abis urusan di Tesco, kiteowg terus g Giant ..
sebelum shopping tu, kiteowg sempat pegi tempat game dan main bola masuk jaring tu dulu..
sekali main 2 token = 2 henggit ..
seronok tak ingat!

1 ulasan:

ieta berkata...

..akak dah ambik gak tahun lepas.....
yang lulus x...