AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Isnin, Mei 09, 2011

exam KPSL N27 ..

assalammualaikum & salam sejahtera kengkawan ..
i menyelit kejap kat sini yea ..
tadi tengah study sikit-sikit buat bekal exam KPSL N27 esok ..
just buat tagging warna warni supaya senang cari jawapan dalam buku Perintah Am ni ..
soalan memang kaw kaw punya ..
walaupun ada buku depan mata still terkial2 nak menjawabnya ..


pengalaman pertama ambil exam ni tahun lepas ..
mmg tension siot!
dah ler tempat exam tu kat Ipoh, 3 hari berturut-turut ..
dapat soalan terus blur nak jawab apa ..
3 jam kena jawab 5 soalan esei ..
tidaklah pengsan tapi tak sempat angkat kepala laa ..
lenguh-lenguh tangan menulis .. pastu angkat tangan minta kertas ..
paling tak bleh blah bila cari jawapan tak jumpa-jumpa ..
15 minit dok selak helaian demi helaian .. sangat tertekan owh!
jawapan berfakta dah tentu tak bleh tembak-tembak .. kena kasi rujukan bab apa,
pekeliling bilangan berapa .. huhuhuhu


harapnya esok i dapat jawab ngan tenang ..
tinggal satu paper jek lagi ni.. semoga Allah SWT permudahkan segalanya ..

aminnnnn ..

3 ulasan:

NURUN berkata...

KAK, KITE PUN PG EXAM TU JUGA. baru pertama kali amik.

♥premidharma♥ berkata...

Permohonan Exam KPSL N27 sudah dibuka....
Siapa yang nak kompilasi past year soalan + jawapan dari thn 1995-2012
(bah a,b & c) can pm / email me premidharma@yahoo.com

kakyang .. berkata...

sayab sudah lulus exam tu pada tahun 2011 ..