AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Isnin, Januari 03, 2011

sebelum berakhirnya 2010 itu - ke KL jumpa Kay & Nurul!

lepas cuci sawang 2 minggu lepas, terus senyap sunyi lagi ..
xbleh nak buat pape dah .. busy ngan pelbagai perkara .. mcm ntah pape jek kan ..
tambah2 pula laptop still tersadai tanpa tindakan susulan ..
malas benar nak g menghantar repair .. huhuh
pastu setiap hujung minggu mesti ada aktiviti cuti2 malaysia ..
mmg kopak poket tapi enjoyy!!
yee haaa ..


27 November - Kuala Lumpur

sebelum berakhirnya 2010 itu ..
planning nak jumpa adik2 angkatku ini si kay & nurul..  akhirnya berjaya jugak. Alhamdulillah ..
Kay tu dah 2 tahun xjumpa, si nurul lak ini adalah 1st time nak bersua muka .. selalu ceting, sms & kol aje .. dating xpenah lagi ngan dia .. hahahaha ..

bila sesi memujuk cik pida join sekali tidak berjaya maka dikja haruslah jadi peneman i ..
cadangnya nak naik ketapi laju aje kat ipoh tu nnt turun kat KL Sentral tapi bila abah dan mama pun nak pegi jugak, sangatlah bersyukur di situ walaupun sedikit rasa kempunan xjadi naik ketapi laju ..
erm, next time yea!

so, jumpa kay & nurul jam 2 petang itu bila kay datang menjemput dan bawak g jengjalan ..
kiteowg g Pavilion atas cadangan i sbb i xpenah sampai sana ..

 
saja pi tengok kawasan dan snap pic sebab deco untuk krismas kat situ sangat cantik ..
tapi sempat juga membeli set perfume DKNY Be Delicious - Apple .. puas hati!
makan kat Nando's .. 1st time! sangat pelik ngan sos peri-peri nya itu .. xreti nak describe rasa dia camne ..
paksa kay minum my iceblended cappucino bila i mintak hot tapi diberi ais!
berpeluh2 pulak cari kereta kat parking lot pavilion bla sume lupa park kat mane ..
aduilaa .. mmg kelakar time tu, okeh!



cadangan seterusnya nak ke MAHA 2010 kat Serdang tapi hujan lebat punya pasai tukar plan ke Mines ..
keluar2 jek kereta terus tangkap gambar parking lot .. takut xjumpa kereta lagi sekali .. ekekekek
actually, kiteowg excited nak naik bot pusing lake kat Mines tu ..
pusing2 lake beberapa kali, tgk & bagi ikan makan sampai cukup masa ..  hahahaha
view malam yang cantik dan sejuk ..



balik dari Mines, persinggahan terakhir adalah downtown kat cheras ..
tade membeli apa cuma seperti biasa melihat kawasan ..
letih jugak menghabiskan pusingan ..

esoknya masing2 mengadu sengal2 kaki segala ..
padan muka! hahahaha ..


ngeee ..

1 ulasan:

ciK LyndaWawa igUana berkata...

cantik tempat tu..ok...
i'm first...=]