AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Khamis, Oktober 06, 2011

Trip ke Johor Bahru : Edisi USS ~ 1st round di Madagascar ..

assalammualaikum korang ..
salam hari khamis .. esok dah jumaat ..
minggu ni i keja 4 hari jek (insyaallah, esok dijangka mampu bekerja gak .. heheh)
selasa lepas cuti coz tak sihat .. selesema terlampau!
sampai merah hidung peset i ni kena tenyeh ..
kemudian naik pula jerawat kat tepi hidung tu ..
sakit weyhhh !!

ok korang, i nak sambung entri Trip ke Johor Baru : Edisi USS yang belum selesai nih ..
harap korang enjoy membacanya ..
pergi ke USS tu satu hari sahaja tapi entrinya siap ada edisi lagi, kann ..
hadap ajelah yea .. ekekekekek ..











dah penat pusing2 kat Far Far Away, pastu masa pun banyak lagi sebelum tgk
persembahan kat Waterworld, saje jek lajak ke Madagascar ni dulu ..
kebetulan time tu dorang sedang tunggu persembahan ini lah ..
jadi kiteowg ngam2 sampai situ ..


I like to move it .. move it ..

dek kerana teruja, i terus mencelah duduk kat depan .. duduk tau, bukan berdiri ..
time ni mmg orang ramai betui, kebanyakannya berdirilah ..
tetiba ada sorang pompuan ni cuit i sbb i dah lindung pandangan anak dia yg dok dalam stroller ..
sorry yea adik .. acik lupa umur acik dah 35!
 dah mengalahkan budak2 lagaknya ..
hahahahaha ..

cute x? ekekekek ..

time ni i sanggup jek beratur nak snap pic ..
tapi kalo dapat peluk penguin tu mesti lagi best, kann ..

muehehehehehehe ..