AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Selasa, Oktober 18, 2011

Trip ke Johor Bahru : Edisi USS ~ last entry ..

okehlah korang,
ini adalah entri terakhir bagi Edisi USS ..
habis dah semua tempat kiteowg jelajah ..
pastu 2nd round jenjalan sambil tangkap gambar sudah ..
cuma mana2 tempat yang ter'skip' 1st round tu, teruslah kiteowg menyinggah ..


suara dorang ni mmg sedap!
 

 elvis presly version ..





 orang sibuk tgk persembahan, i dok syok snap pic muka sendiri ..
bukti kejadian katenyerrr .. ahaks!



 ini adalah 2nd round kat Madagascar ..
nak snap pic kat sini pun kena beratur tau .. 
lepas snap pic tu, kiteowg g naik bot .. 
masuk dlm gua hutan dan jumpa pelbagai watak kartun tu ..
kira ada bunyi2an yang scary laa kononnya ..

actually kat sini, i macam ter'malu' sikitlah ..
masa masuk dalam bot tu, i tak sempat simpan kamera ..
jadi sangat berhati-hati risau kena air ke hape ke, kann ..
nak snap pic dalam tu pun tak berani ..

sekali nampak ada air terjun yang bot kiteowg kena tempuh ..
alamak, dok pikir abislah kameraku!! ..
kemain lagi i punyalah menunduk kepala, sekali mak tertipu nok ..
bila bot sampai situ, air terjun tu buka laluan ..
depa terjun kiri kanan jek .. hahaha

sentaphatimaknak!


  
 aksi mendepa tangan adalah pilihan terbaik setakat ini ..
umpama nak cakap kat korang ~ 'lihatlah dunia!' 
ekekekekekek ..


ini adalah masa mengumumkan keputusan pemenang2 treasure hunt aritu ..
 ermm, kiteowg saje2 syok sertai jek ..
tadelah bersungguh pun ..
tapi dalam2 tak bersungguh tu, jenuh jugaklah membilang 59 walk of fame yg ada ..
dan terkejar2 masa nak dapatkan free gift ..
  hahahaha ..

dan penutup hari tu adalah pertunjukan bunga api kat tepi tasik ..
 ada pelbagai warna dan gaya ..
cantikkkkkk sgt!


jum balik! ngee ..