AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Khamis, September 29, 2011

Trip ke Johor Bahru : Edisi USS ~ terpegun di Ancient Egypt ..


 macho x hero kat belakang i tu? muehehehehe ..

tiba-tiba tersuka pic ni ..



bila masuk ke Ancient Egypt ni, i jadi terpegun melihat permandangannya ..
sebab semuanya tinggi dan besar gedabak .. hahahaha 

tapi serius ralat kerana tidak menikmati roller coaster "Revenge of The Mummy" itu ..
dengar-dengar perkataan roller coaster terus i surrender ..
kondisi loya, mual dan pening masih berleluasa lepas turun dari CYLON ..
dah tak sanggup dah! ..




oleh kerana kondisi sedemikan, makanan sebegini sedap yang terdapat kat Oasis Spice Cafe tu 
sekadar jadi perhiasan mata saje ..

bau dan rasa nasi beriyani itu menambahkan lagi keloyaan daku .. 
makan sikit jek, tekak tak boleh nak terima dah ..

haruslah mendengar bebelan kerana membazir makanan dan wang dollar singapore ..
cuba convert SGD14.80 kepada RM .. dah berapa, kann ..
tsk tsk ..




 ini pemandangan di kala senja ..
kiteowg pusing kembali seround saje2 nak ambil gambar ..
time ni dah relaks sikit ..orang dah kurang ..