AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Jumaat, September 30, 2011

Trip ke Johor Bahru : Edisi USS ~ berangan sebentar di Far Far Away ..

agak2 sape lebih comeyy? ekekekek ..










i paling suka kat Far Far Away ni ..
sebab ada castle yang cantik .. 
rasa macam masuk dalam dunia fairy tales sekejap ..
*makcik kan suka berangan .. ahaks!


kat dalam castle inilah ditayang Shrek 4-D Adventure .. seronok sangat!
kita turut rasa bersama-sama Shrek & Princess Fionanya 
dalam setiap adventure dorang ..

 kita dah biasa dengan tayangan 3D, takat pakai spek mata tu jek kann ..
jadi bila 4D ni, pakai spek + kesan khas dari pelbagai sumber ..
nak menjerit juga mulanya bila kerusi yang kiteowg duduk tu tersentap2 goyang ..
macam duduk atas kereta kuda lagaknya ..
pastu bila si Shrek ni bersin, siaplah air terpercik kena muka  ..
happeningggg gilerrrr ..




selain tu, kiteowg sempat tengok Donkey Live show ..
 macam kita tengok cite kartun laa .. 
tapi ada pengantara dan perbualan dengan penonton ..
dia nyanyi-nyanyi sambil buat kelakar ..
siap kawenkan satu pasangan cina yang dah lama bercinta ..
nasiblah korang dapat donkey jadi tok kadi ..
hahahaaa ..

kat sini juga i ternaik Enchanted Airway .. roller coaster tu!
ingat relaks jek sebab xperlu simpan barang bagai ..
sekali laju jugak .. hambek ko!
tapi tadelah ekstrem macam naik CYLON ..
seronok dan buleh menikmati bila tiba2 kelajuannya mendadak ..
dan i tak pejam mata yea ..

2 ulasan:

RazFiRa berkata...

bestnye die jalan2 :)

Rashid berkata...

wah!! seronoknyaaaaaaaaaaa ...jeles jelesss ..