AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Jumaat, Jun 10, 2011

menonton Kungfu Panda 2 secara Tridi ..

Tridi? apakah .. 
speaking london cara melayu kata ko ..
wakakaka ..

spek 3D ..

 first time menonton wayang secara 3D ni memang teruja lebih ..
mula tu macam was-was juga buleh ke muat spek 3D tu double ngan spek yang i pakai ni ..
karang rugi pulak kalo tak buleh pakai .. lima belas henggit harga tiket wayang woo ..
sebab ada kawan bagitau spek 3D ni tak muat cover spek dia yang besar tu ..

status kat facebook .. hahaha


yess! nasib baik i buleh pakai ..
cuma rasanya batang hidung ni macam tak tertampung dua spek sekaligus ..
dah ler hidung peset .. asyik nak terlurut jek .. hahahaha
mula tu macam terganggu sikit ..
tapi lama-lama sudah ok sebab dah pandai adjust ..



btw, citer Kungfu Panda  tu memang best giler ..
kelakar dan penuh motivasi ..
aura2 positif telah hinggap ke ruang minda ketika i menontonnya ..

so,

terbaek terganas terbaek terganas .. terbaekkkkkkkk!!
(copypaste ayat Apek juri ML .. ahaks!)


2 ulasan:

leyzajamil berkata...

sy nak cari resepi spaghetti terjumpa kat sini..trs bw & folo sudah..
hihi..thanks for the resepi ye ;)

kakyang .. berkata...

salam perkenalanan & terima kasih
leyzajamil ..

*terima kasih juga kat kak ungku betty yg sudi share resepi spaghetti bolognese ngan kita semua ..