AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Jumaat, April 15, 2011

alhamdulillah .. jodoh itu milik mereka ..

my status kat facebook aritu ..











korang ingat x lagi doa2 jodoh dalam blog ni? yang ada dua versi tuuuuuuuu ..
dah tak ingat? huhuh ..
korang ni sure2 pembaca baru nih .. hahahaha ..

okay2 ..
sila bace sini entry encik slslash ..
dan sini entry cik pida ..



19 Mac 2011: Pekan, Pahang ..


























syukur alhamdulillah ..
encik slslash yang  dulu2 selalu kiteowg sukasuki bahasakan dia pakcik manap tu (bukan nama sebenar)
dah selamat diijabkabulkan dengan makcik jenabnyerr (bukan nama sebenar jugak) pada 18 Mac 2011 tempoh hari ..


semoga perjalanan hidup beliau & isteri sentiasa dipermudahkan Allah SWT ..
dan berjaya membentuk Keluarga Sakinah di masa hadapan ..


(Keluarga Sakinah adalah keluarga yang dibentuk berdasarkan perkahwinan yang sah, mampu memberikan kasih sayang kepada anggota keluarganya sehingga mereka memiliki rasa aman, tenteram, damai serta bahagia dalam mengusahakan tercapainya kesejahteraan dunia dan akhirat .. ) ~ kredit to Google ..


lepas ni turn cik pida pulak ..
agak2nya cik pida dah stat rasa dag dig dug x?..
gagagagaga ..




2 ulasan:

ciK LyndaWawa igUana berkata...

nak kawen jugak..uwa.....~~~

kakyang .. berkata...

lynda ~

jum3! kakyang pun nak gak ..
ekekekekek