AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Sabtu, Februari 26, 2011

sebelum berakhirnya 2010 itu - trip ke Langkawi .. *majlis pertunangan ..

inilah faktor utama kiteowg ke Langkawi - menghadiri majlis pertunangan kawan dikja ..
dan sekaligus merealisasikan impian i nak bawak parent ke sana .. 
alhamdulillah ..


sweet!

malam itu, adam xbleh dok diam ..
ada jek idea nakal dia yang menyebabkan kiteowg kena perhatikan dia sokmo ..
risau juga kalo2 mengganggu majlis orang ..
then, bila dia dah mula mengutip sampah kat luar umah..
kiteowg buat keputusan balik aje..
ngam2 jek lepas bakal pengantin disarung cincin ..
tak sempat makan pun ..
cian gak kat dikja tapi nak buat camne kann ..
adam tu lak bukannya sihat sangat ..

takpelah .. 
yang penting kiteowg dah datang ..
kan .. kan ..


2 ulasan:

aza berkata...

erm...semua tu dh jadi sejarah...xde jodoh..nk buat mcm mana kn kak yang..huhhuuu

kakyang .. berkata...

huhuhu ..
semalam itu adalah sejarah ..
tapi esok masih lagi menjadi misteri ..

seperti pelangi muncul selepas hujan dan ulat beluncas bertukar jadi rama-rama yg cantik ..

kuatkan semangat yea!