AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Jumaat, November 26, 2010

Jum Heboh TV3 kat Stadium Batu Kawan ..

Nyanyi dulu ..
Jum jum jum .. jum kita heboh ..
jum jum jum .. lagi apa erkk .. ngeeeee


saye & adam ..





1st time g Jum Heboh nih ..
excited nak jumpa Aaron Aziz sebenarnya bila baca status dia kat facebook ..
kesempatan yang ada bila tarikh 6/11 tu, kiteowg menghadiri kenduri di Pendang, Kedah .. 
dah plan dlm pale utak, otw balik tu singgah Batu Kawan ..
siap masuk status kat fb lagi nih!! 

poyo jek! hahahaha ..

mama, abah, dikja, kakcik & adam ..

 so, lepas slesai kenduri kat Pendang, kiteowg singgah Sg Petani dulu melawat Toklang..
 hujan turun selebat-lebatnya .. 
dalam hati sungguh risau sbb plan ke Batu Kawan tu mcm tak jadi jek ..
tsk tsk ..

pesyen baru balik kenduri .. adeh ..

 ermm .. mungkin sudah rejeki .. 
nk masuk tol Sg Dua tu hujan dah berhenti ..
alang2 dah dekat, pegi sajelah kann ..
hati saya adalah meloncat2 suka!! *nasib tade org nampak .. hahahah
harap2 jumpa Aaron Aziz!!


kakcik & adam ..








 tapi tahu2 sajelah kalo pegi ke tempat cenggini ..
sungguh panjang Q nak bayar duit tol .. tu belum lagi otw nak ke stadium .. *tension
 sbb tu kdg2 malas nak ke tempat org ramai ble hati jenis xsabar ..
nasib baiklah parking ok jek ..
xyah susah2 mau cari ..

org kata, kalo nak mudah naik motor jek .. buleh cilok2 ..
 ececehh ..



dikja & Shah Jaszle 'abg Asmara' ..

papepun, 
saye adalah kempunan xdapat jumpa Aaron Aziz .. 
*nangis!!