AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Isnin, September 27, 2010

Salam Aidilfitri 1431H ..

petang 1 Syawal @ Bukit Gantang ..


Assalammualaikum pembaca budiman ..
Harap2 korang sihat walafiat & menjalani kehidupan dengan gembira ..
InsyaAllah ..

Dah sebulan lebih i bercuti daripada membuat entri2 baru .. aduh, lama tu ..
Hari2 bukak blog & blogworking tapi masih xmampu mengadaptasi memori menjadi entri .. hahaha
Jadi, haruslah blog turut berpuasa seiring dan sejalan dengan pemiliknya di bulan Ramadhan ..
huuuhuhu ..


Bila dah cuti blog lama-lama ini, mcm xsampai hati pulak nak bukak cite basi kat korang .. tambah2 cite pasal bufday i aritu ..Mmg tak hadap laa korang nak baca kann .. hahaha
(nanti, bila i banyak waktu terluang i reviewlah sikit dan tunjuk kat korang pic2 bufday aritu ya..)


Wokeh ...
Hari ni dah Syawal ke 18 ..
Maknanya dah 18 hari kite sambut Aidilfitri .. kejap jek kann ..
Almond London kat umah i pun xabis makan lagi ..
Itulah bahananya buat sampai 3 bekas besar punyaaaaaaaaa ..
Lihatlah betapa bersungguh2 kali ni i buat kuih raya ..
hahaha ..

Adalah jugak beberapa kali saya open table kat umah parent ..
Jemput kengkawan 2, 3 orang datang umah ..
Atas ehsan air tangan mama, semua masakan adalah sedap & terbaikkkk ..*tenkiu mama ..
Beliau yg lebih berlungkus lumus menyediakan pelbagai juadah raya ..
I buleh tolong refill kuih raye dalam balang saje laa ..


Papepun, sempena Syawal yang mulia ini ..
I menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf andainya terkasar bahasa melalut bicara ..
Sesungguhnya daku manusia biasa yang kadang kala terlebih sudaaaa ..
adeh aii ..


kakcik, i, dikja & atan .. budak tecik tu adalah zikrie ..


1 ulasan:

Lya Colours berkata...

belom terlambat lagi... selamat hari raya !!!