AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Jumaat, Julai 30, 2010

senyuman zikrie ..

hola hola ..
tak patut rasanya i dok cite pasal adam harris saje ..
karang dikatakan mak sedara pilih kasih pula ..
hikhikhik ..

maka, untuk berlaku adil .. 
i tunjuklaa kat korang gambar2 baby zikrie adik si adam harris yang chubby nih ..
berusia 5 bulan dengan berat 7.7 kg ..
i tgk zikrie ni cam pendiam ckit .. buleh kata kurang songeh laa ..
suara pun lembut & perlahan jek .. ala2 tertib gitu ..
hahaha ..

yealah .. yealah,
baru 5 bulan je kann ..


senyum seindah suria yang membawa cahaya ..






time i snap pic ni, i jadi babysitter dia ..
mummy dia a.k.a si kakcik tu bila balik kampung mmg jadi sangat busy ..
busy g shopping, busy tidoq, busy bace novel, busy memasak, busy berkebun ..
bukan sikit2 punya busy  .. 
hohoho ..

senyum sampai chubby ya .. heheh

 jadi, i @ Aa adalah sangat baik hati meng'takeover' jaga si chubby nih ..
sebab dia adalah senang dijaga ..
 letak dlm buai pastu pasang ayat2 suci al quran, lena jek dia ..
tak payah ler serabut pale utak nak berdendang dondang lagu2 rakyat tu ..
 atau kena create lagu otomen lawan raksasa .. hahaha ..
(itu lagu request adam harris laa ..)

 
semoga membesar dengan sihat yea sayang ..


mate busat, pipi labuh ..


i syak dia chubby ni sebab kakcik kasi dia minum susu anmum laa ..
tapi yang peliknya ..
i tak minum pun susu anmum tu ..
asai i pun chubby jugak?

sungguh misteri kann ..
ekekekek ..

2 ulasan:

nabilah_2908 berkata...

eee..ee...bambamnya dia...ish..geram.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
AWSOME PHOTOGRAPHY - PART 2

ciK LyndaWawa igUana berkata...

mak aii..chubbynye....=)


Saya yang baek hati,

✿LyndaWawa✿ =)