AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Rabu, Julai 21, 2010

'hadiah yang paling berkesan dalam hidup saya' ..

pagi2 tadi i dapat kol dari pekerja pos laju ..
dia bagitau ada satu bungkusan untuk i..
i ingat umah parent tade orang dats y dia called ..
rupa2nya dia kat pejabat pos lagi dan nak tahu jalan nak pi address umah parent i tu ..
terus i ckp hantar saje ke tempat keja i ..
kire worksmart betui laa kann ..

 then, bila bungkusan tu sampai, pekerja tu siap buat lawak  ..
'ini kena blanja minum kopi ni .. alamat lain tapi hantar kat tempat lain ..'
i gelak aje laa .. 
(i ni kan pemalu orangnya .. miahahaha ..)


so, hari ni i terima bungkusan poslaju dari encik slslash ..
i beli Foot Detox Patch daripada dia .. 
(cuba nak buang toksin guna tampal kaki tu pulak ..
harap2 ada peningkatan ..)
 
sebelum ni encik slslash ada bagitau dia nak kasi i hadiah yang paling berkesan ..
wah3 .. sangat interesting nak tahulah, kann .. 


inilah hadiah yang paling berkesan tu .. siap ada tulis A.AH lagi ..  terima kasih ya!



 
actually,
i pun tak tau sama ada ini hadiah bufday tahun lepas atau hadiah bufday tahun ni ..
ataupun beli Foot Detox Patch 100 keping dapat hadiah percuma ..
hahahaha .. (banyak songeh pulak yea) ..

cuma yang pasti, 
 ianya mmg sangat berkesan pada i ..
mungkin kebetulan semalam i tulis status kat facebook ..
cam gini ..



dan hari ni i dapat jigsaw puzzle pic adam harris dengan nama A.AH ..
 (adam panggil i Aa tapi encik slslash suka modified jadi A.AH - kira trademark dia lah lain dari org lain)

 
yealah kann ..
i baru ckp hidup i berterabur .. nak kutip satu persatu balik ..
 
jadi, bile tgk hadiah tu ..
terasa ada orang tolong kutip & cantumkan ..
dan terserlah muka adam ngan helmet hijaunyerr ..
 sungguh kelakar, okehhh ..
 
then,
macam relevan pulak ngan komen2 kengkawan kat status tu ..
pelik jugakkk kann ..

encik slslash,
 kamu ada kuasa mistik ya?
hikhikhik ..

2 ulasan:

cik GULA-gULA berkata...

comeinye kak..

kakyang .. berkata...

cik gula-gula ..

mmg comel sgt ..
jigsaw puzzle pic adam harris tu - sesuatu yang di luar jangkaan kakyang ..