AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Isnin, April 26, 2010

i'm sorry ..

morning bluess ..
just want to say 'hye' and 'assalammualaikum' kat uols sume ..
followers, silent readers atau apa saje status anda ..
korang memang terbaik ..
still sudi singgah dan menjenguk ..
walaupun blog ni mcm freeze seketika ..
thanks ya!


actually, banyak cerita tertunggak ..
banyak gambar yang menarik tertarik ko memang da boomm ..
ada 3 tag tak jawab lagi ..
ada award yang blum ambik ..

dah ada komplen bgtau bile bukak blog asyik nampak sawah padi jek ..
bilelah agaknya pic sawah padi ngan parit tali air tu nak jadi ayam bakar kerk ..
steamboat kerk ..


dengan kata laen .. nape i xhapdet blog ..
nape .. nape .. nape ..




i'm sorryyyyyy ..
huhuhu ..

3 ulasan:

Kapten berkata...

tak apa ler kalau bz
ker dah tade mood? ;p

SyuQ berkata...

biasalh tu kak. kadang2 kita cam x der mood nak blogging. tp idea mencurah2.

atty's berkata...

takecare ..