AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Sabtu, Januari 23, 2010

sekeping cinta dari VIENNA

150110

Jam 11 lbh mcm tu, tiba2 Ms Lai bg envelope besarrrr punyer kt cik pida. Ms Lai itu adalah admin opis cik pida ye, bukan tea lady, bukan aunty cleaner dan bukan nama buah..harap maklum..:p
Surprise jgk sbb cik pida mmg xpnh dpt apa2 surprise masa dok kt opis 8pg smpai 5 ptg ni kecuali surprise keje yg bos bg last2 minute...ceh! menurut alat timbang letak atas tgn mata tgk atas tu, kira berat la jgk.


Kasi tgk envelope dulu...heheh....pastu....


kasi zoom sket kt setem die...hahahah...pastu...bukak la envelope tu, tgk apa isi didalam...lg kna ajar...:p


jeng3....surprise tak? ala, serprise ler....hahahah
ok, dh mls nk citer...tgk gambar je la eh.


pandangan hadapan



pandangan belakang




pandangan serabut


pandangan isi kt dalam :D



Thanks to arianna for dat chocolate..she's so sweet ok. Really addicted to her blog. Tak sabar tggu entri yg baru, baru dan baru...Nt kalau ada contest lg bgtawu eh...hahah. Ske gak baca blog peej sbb giler klakar saudari nih! Ayat2 die guna pon memahami selera muda mudi skrg...cik pida kan muda lg...hahaha

2 ulasan: