AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Selasa, Januari 05, 2010

hatiku tertinggal di melaka ..

my family - kat muzium istana melaka ..


posing2 aje kat beca tu ..


i nak letak gambaq banyak2 kat cni ..
bikin kakcik jeles sokmo walaupun die ckp die xjeles langsung ..
yang klakonyer die pesan belacan melaka ..
karang kalo xdapat meleleh air liur baby dalam perut tu ..
nanti kiteowg g sane 12/01 ni .. buleh ler ambik blacan sapu kat mulut kakcik tu ..
wakakaka ..

camni lah kalo ada ada adik lelaki sorang ..


itupun kalo atan nak belajar kat kolej komuniti bayan baru tu .. dengar2 tade asrama disediakan, terus die berat hati nak pegi .. haih, itu budakk ..
abah tnye pendapat i pagi tadi then i ckp biar atan buat keputusan sendiri ..
letih melayan kerenah die ..
kalo dah orang tolong suap makanan sampai ke mulut tapi xnak kunyah jugak, tade sapa lagi buleh tolong kalo perut die lapo ..
something like that laa ..

kalo xmo belajar sbb kena dok umah sewa, nanti bila keja luar kawasan pun kena dok umah sewa jugak .. hari2 makan pengat, sendirik mao ingattttttt !!!


kembara jalanan ..


actually, dikja saje yang xpenah sampai ke sini ..
atan baru jek pegi tahun lepas .. siap naek eye of melacca lagi .. menara yang pusing2 dari bawah sampai atas tu pun die dah naek ..

gadis dan bunga ..


syyyhh .. kat blakang tu tgh kusyuk bermesyuarat ..


disebabkan dikja lebih teruja dari kiteowg maka pics die adalah lebih banyak ..
lagipun sume gambar adalah ihsan kamera tepon die ..
cian i, no camera no picture over2 ..
huhuhuhu ..

tengoklah dikja bersama hero2nye ni ..
wakakakaka ..


1. hulubalang istana ..


2. saudagar unta ..


3. Mr. Lembs - si kembar ..


amacam? buleh tahan jugak kan hero2 die tu .. hikhikhik .. xp
jgn xtau, i pun ada jugak ni ..


muehehehehe ..


kiteorang kat banda hilir sampai pukul 4 ptg rasanya ..
lepas tu kiteowg teruskan perjalanan lagi .. kluar highway ayer keroh terus ke selatan ..

ermmm ..
sambung esok ya ..
caucincau ..

7 ulasan:

Lya Colours berkata...

waaa kak yang how dare u x bgtau kite nk dtg melaka

sob sob sob ~ ~ ~

cik pida berkata...

cissssssssssssss! g melaka x ajak pon! majuk nam ribu tawon nagn kak yang! :(

kakyang .. berkata...

Lya ~

kakyang pun frust jugak ni .. huhuhuhu ..

tapi, kakyang dah tinggalkan hati kakyang kat melaka, kalo buleh letak dalam muzium ya ..

kakyang .. berkata...

cik pida ~

kakyang ingat kakyang dah text cik pida nak ajak jumpa cuti tahun baru tu .. pelik juga nape cik pida xjawab2 .. rupa2nya, msg sending failed ..

erk, rasa2 jodoh kita ni lambat lagi agaknyer .. huhuhuu ..

kakyang .. berkata...

oppsss .. cik pida,
kalo nak mrajuk nam ribu tawon tu, sila buat terus batu bersurat, supaya boleh jadi bahan sejarah .. wakakakaka ..

cik pida berkata...

ye kew kak yang??? tp mst kita xleh jmpa sbb fida dh plan 2 bln lps aktibiti thn baru tu...xpew2 ada jodoh kita jmpa eh.

bufday pezen kak yang dh berkulat agaknya dlm kabinet baju fida..hahha

kakyang .. berkata...

huhuhu .. tu laa kan ..
sume tu ada hikmahnyerr ..

eh, cik pida bagi cendawan ke kat kakyang ..

wakakakka ..