AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Ahad, November 08, 2009

sapa boleh pinjamkan kancil untuk saya? ..

(kredit to google)


happy weekend uollss ..
sepatutnya pagi ni saya ada kelas memandu 1 jam ..
jenuh jugak pikir malam tadi nak pegi ke tidak,
akhirnya saya buat keputusan xnak pegi ..
so, pagi2 lagi saya dah sms pakcik driving school tu bagitau saya ada hal ..
xtahu lah pakcik tu nak marah ke tidak ..
harap2 dia ok ..
huhuhu ..

actually, saya agak tertekan sedikit ..
jadi hati saya tak fokus ..
lepas tu saya asyik kena marah jek dgn pakcik driving school tu ..
cian pakcik tu kann, dapat plajar yang bengap macam saya ..
lambat pick up ..

saya dah belajar 5 jam ..
tapi prestasi saya sangat tidak memberangsangkan ..
sepatutnya dari hari ke sehari ada peningkatan, ini tidak ..
komen pakcik tu semalam, saya agak kelam kabut dan makin teruk!! ..
huwaaaa ..

kenapalah saya blur sangat ..
kenapalah saya xmacam orang lain ..
sedihnyerr ..

cuma, saya tak sukalah orang marah2 saya ..
kenapa nak marah2 sedangkan saya kan tengah belajar ..
tegurlah saya secara berhemah ..
emo lah pakcik tu ..
:-(

minggu lepas saya dah meleleh dah .. bengangkan pakcik tu ..
selebihnya saya bengangkan diri saya ni ..
walaupun camtu,
time dia marah saya, saya buleh lagi senyum sumbing dan say sorry ..
tak tunjuk pun yang saya kecik ati, padahal .. ggrrrr

saya ingat nak buat homeworklah ..
nak mahirkan kaki & tangan saya dengan gear, signal ..
clucth, brek ngan minyak ..

tapi saya takde kancil ..
ada sapa2 buleh bagi pinjam x?





p/s : just nak luahkan perasaan jek bagi ilang stress ..
tade niat pun nak marah2kan pakcik tu ..
pakcik tu xsalah tang mana pun ..
mungkin saya yang terlebih manje & mengada-ada ..
kuatkan semangat!! ..

3 ulasan:

Lya Colours berkata...

alao kak yang tumbok je pakcik tuh
miahaha
kira okey la die marah2 drpd die gatal!

mase lya blaja kete dlu, ckgu tuh gatal okey

smpi ade certain time, die nk suoh kaki kite tekan clutch betol2, die tepok2 peha kita

wth kan
over

apa2 ponwish kak yang gud luck in ur driving lesson n selamat menjadi pemandu berhemah =)

cik pida berkata...

hahahahaha...pak cik x bersalah nak...:p

kak yang bwk ler pak cik tu g tgk wayang..pasni mst die x marah2 ag..hahahahahah

kakyang .. berkata...

wakakakaka ..

buleh pakai jugak cadangan korang tu ..

nanti bila sampai masa dan ketikanya kakyang praktikkan ..