AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Jumaat, September 25, 2009

HARI raya DTG lagi

selamat hari raya.....

soe lambat ckit...
saya mewakili pihak keluarga memohan kemaafan seandainye ada tersilah ataw terlanjur kata mahupown perbuatan..
salam lebaran dr saya...

lama dah x menulis..
sian kat si dia...
asik dia je y kena tulis...

tadi kita bawu balik kg..
sbb tertentu thun nie beraya d jb...
dgn kesempatan balik tadi..
kita sempat lah pergi open house y d anjurkan oleh cik ira maya sari binti zainal...
(dia nia xd kaitan sedara dgn bas mayang sari taw)...
dapat ar berjumpa dgn kawan2 y dah lama x jumpa..
ada lah dkat2 5 thun...
jumpa lah budak2 perempuan y dulu ala2 makcik2 sekarang dah vogue hux5...
ye lah dah pandai pgg make up..
byk ar juga y dapat d dgr cete member2 kumpul utk stok 5 thun punya...
pastue start buka cete kat sekolah lagi...
windu ar kat k'owg semua...
terima kasih sbb nak jumpa aku lagi..
aku bukan xnak jumpa k'owg cuma aku tidak berkesempatan...

ok lah pagi2 ni byk plak aku membebel...
nanti klaw ada masa pak cik membebel lagi yerk...
nanti pak cik up load pix pak cik k...

y x cukup posa jgn sbuk2 nak raya sbulan k....

2 ulasan:

atty's berkata...

salam aidilfitri..

kakyang .. berkata...

hoyehhhhhh ..
pakcikkk balik kampunggggg ..

ada belikan kerepek utk kite x?
erk ..