AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Ahad, April 26, 2009

penang mali ..


sgt cantikkannn ..
pemandangan di pelabuhan negeri Pulau Pinang .. negeri cik pida jugak negeri kelahiran adam harris ..

gambo2 ni aku snap mase atas feri .. bio blakon cam plancong .. snap2 pic bagai .. hahaha ..

ingat x lagi, entri sblum ni aku ckp pasai aku ikut kakcik balik umah die kat penang .. bile kakcik kate die keja malam esoknyer, apa lagi .. nak ikut!! .. nak ikut!! ..

sblum tu, kite sempat g umah kawan dorang kat Batu Kurau ..

dlm pkul 5 lebih, bawu gerak balik penang .. kiteowg balik ikut jalan lama, masuk parit buntar dan kuar ikut tol jawi .. wawawa ..

kire mcm takdir lak ..
mase aku balik ari2, sampai kat stesen bas butterworth dah dekat2 pkul 4 ptg laa hr isnin tu .. tnye2 tiket kat bas konsortium g kamunting.. haiyakkkk .. 8.30 mlm bawu ada!!

bio betui .. aku daa panik jap ..
kol kakcik bgtau .. xkan nak naik feri balik umah kakcik lakk .. esok mao keja oiii ..

so, kakcik cdgkan aku naek bas Butterworth - Parit Buntar .. dari Parit Buntar, naek bas balik Taiping ..
what to do .. buat aje laa ..

pakcik bg cadgan, kol cik pida ajak date .. smntara tunggu bas 8.30 mlm tu .. Ceh! pakcik .. pada2 laa bg cadangan pun ..

dok atas bas, sgt2 mngantuk ..
Disebabkan bas tu cam half express, makanyer aku tade2 laa nk lelapkan mate .. sgt xbest naek bas tu ..
jadi, aku berbroadband aje laa mngisi mase tluang ..

sampai umah pun dah malam .. pale sakit .. badan letih ..
huhuhuh ..


nota tecik utk cik pida :
sgt2 windu nak jumpe cik pida ..
so, kalo pree tu, sile laa luangkan mase tuk kakyang yea ..

pas2, kite plan g alor setar pulak eh.. hehehe ..

5 ulasan:

khaLifah feDi berkata...

ehem3 batuk plak!!! aii subuh blom lagi awl kakyang..wat n3 tue./.dh masuk 27 hb ekk!!!

kakyang .. berkata...

kf~
nak gelak dulu nih ..
hahahahah ..

asainyer nak publish ikut jadual ..
jadualnyer esok laa ..

degil n3 tu ..
saje nak kuar jugak ..
ikut die aje laaa ..

huahuhauhua ..

cik pida berkata...

huwawawawawawawawa!

cdihnyer nota kecik tu...
kalo fida free, sah2 jmpe kak yang...tp kite due jek la...xde owg ke3. pomiz, no other person..

p/s nak jaga ati kak yang agar dh xmnjd owg ke3..huhu

kakyang .. berkata...

Fida ~
bagus2 .. suke! suke!
kite dating bdue jek taw..

huhuhu ..

vidadarisakura berkata...

aku pun suda sampai penang kak.hee