AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Rabu, April 22, 2009

model iklan ladang teh ..


haaaaaaaaa .. hambek ko!!
sape yng masih xpuas ag nak cuci2 mate nengok muke pakcik ni ..
sile lahhh yea berbuat demikian .. huahuahua ..

ok2 ..
relevan aku jaja pic die kat cni adalah kerana hari ahad tu ..
kiteowg g lepak2 kat cameron highlands ..
entri sbelum ni pun aku dah bg hint pasai cameron highlands kannn ..
camne xcitednyer aku dpt mam strawberi cicah coklat ..
hehehe ..



kiteowg pegi tu pun without any planning yang terbaek ..
suke suki nak pegi .. so, pegi jekkk .. tapi, adew gak cadangan nak g lumut/teluk batik ..
so, sgt konpius di c2 nak g mane ..


pagi yang cerah, mood aku yang sgt mabeles ..
aku cam pakse2 jek dorang pegi cameron highlands ..
wakeup .. wakeup oiiii ..

mama siap bekalkan kiteowg nasi ayam
ngan air mineral taw ..

masing2 sgt happy kannnn ..
sbb aku pun happppppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy jugakkk ..
since aku dah happy ni .. byk ler pic yng aku snap ..
i likeeee ..


kawan baik aku ni spt biase first time dtg cni ..
aku mmg dah byk kali namun ini kali pertama mai ngan kengkawan ..
mai lepak2 g2 .. makanyerr, menjadi sgt teruja laaa wehhh ..


cite pasai cendol pulut tu kannn, cdgnyer kiteowg nak benti singgah makan mase balik nnt .. sbb gerai tu kat simpang pulai sblum naek cameron ..
tapi, taw2 saje laa kann .. turun pun sudaa sgt lewat .. mood nak makan tu tade laa sehebat mane .. jadi haruslaa diabaikan ..
dah smpai tol ipoh slatan .. sowg lg kawan yang tgh tido pening2 lalat tjaga dan siap request pasai cendol pulut .. aikkkk!! tgh pening lagi teringin mao makan kerkk?? .. actually, sgt kesian + klako di situ ..

len kali, kalo kite g sana, kite mam dululah yea ..

kiteowg sampai umah dekat2 8.30 mlm .. tu pun singgah jap kat R&R Sungai Perak, pakcik nak sembahyang .. hujan sgt2 lebat sepanjang kiteowg balik tu .. cian kengkawan aku ni .. sbb gen2 yang dorang naek tu ekonnyerr elekkk .. sorry ya uolss ..

11.oo mlm tu ~ dorang balik johor naek bas ..
sedihhh gak .. bwu nak happy dah berpisah pulakk ..
huwaaaaaaaa ..

bertemu dan berpisah adat manusia biasa
hilang di mata tapi di hati tidak lupa ..
(haruslaa begitu kannn ..)


NOTA TUAN TANAH KEDAONG :
mohon maaf atas sebarang ketidaksempurnaan dan cacat cela sepanjang kowg kat cni .. insyaallah, aku akan cuba baiki segala kekurangan itu dari mase ke semase .. sila jgn serik datang lagi yea ..

7 ulasan:

atty's berkata...

bila tgk kehijaun teh.nie.mcm memanggil2 lak nak ke cameron..

khaLifah feDi berkata...

wah best nyer..aq maw pi sana arr!!!

::dazzLaila:: berkata...

wahhh beshhh lorhhh..
jelan2...


erk..kim salam abg encem tu.



muahahaha

cik pida berkata...

ni model ke maskot? xp
sesuai buat iklan ladang teh kt dlm tb9 nih!

nk kem slm gak kt abg encem..
huakakakakakakak! xp

kakyang .. berkata...

erkk .. abg encem?? ..
wakakakakak ..

betui3 ..
mmg encem ..

vidadarisakura berkata...

wah best..
maw pegi cameron hailen....

kakyang .. berkata...

vivi ~
kalo g sane jgn lupe ajak kakyang skali taw ..

ahaksss ..