AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Khamis, April 16, 2009

hampehhh ..

minggu ni kesihatan diri sgt hampehhhh!!! ..
apew kes tetiba dok x duduk rase mao pitam plakkk .. haiyakkkk ..
panik jap member aku bile aku ckp aku dah mcm gelap mate ..
seb bek xrebah kat situ jek ..
huhuuhu ..

aku mintak izin kat 2nd boss nak balik awai aritu .. wisau jugak kalu jadi pape kat diri sndiri ..
gentlemen tu dah susah hati, siap paksa aku dok ngadap die dlm bilik, in case klu aku
tumbang pun, die leh bantu .. huhuhuhu ..
adoyai, tatau nape ..

esoknyer, aku ambik cuti sndiri ..
spanjang ari tu agenda aku - tidoqqqqqqqqqqqq!!
dah msg2 kat 3 gentlemen yang harus tahu aku cuti, aku offkan hp~ lantaklaa kalo sape cari ..
hahahah .. sakit2 pun masih lagi mao rase kejam ..
so, mmg ada owg cari, mao tanye diary boss ..
berderet2 miskol ..
alaaaa ...

2 ulasan:

atty's berkata...

sian ko..kalo kty pun akan buat benda yg sama...malas nak layan semua.

cik pida berkata...

btui3! :D