AHLI MESYUARAT TINGKAP ..

Google
 

Jumaat, Mac 20, 2009

jawab tag ..


#A:Three Names I go by
//akmal (ofismate)
//axl (byk lagi nama y aku x mampu nak kuarkan wawawawa)(schoolmate)
//kamal (family)(confius mcm mana bleh jadi kamal wawawawawa)

#B:Three Jobs I have had in my life
//wireman
//operator kilang
//juru teknik kilang
//taukee kantin kilng
//jaga server
//pekebun berjaya..
//nelayan persisir pantai..
//peniga rokok haram
//peniaga nasi lemak ngan kacang..
//penjual ayam dll....

#C:Three Places I have lived
// selangor
// kelantan
// johor

#D:Three TV Shows that I watch
//dr .house
//csi
//team titan(suka kat watak y boleh tukar mcm2 wawawawa)(aku lupa umo aku berapa(nasib baek ddk umah sendiri tv sendiri.. jadi tiada ganguan melihat cartoon)

#E:Three places I have been
//rumah tggl
//kubur owg mati kena bunuh..
//kayangan(masa tue mimpi jumpa pu3 bunian wawawawa dah lama x mimpi dia)...

#F:People that e-mail me regularly
// rahsia

#G:Three of my favorite foods
//salsa burger(b.KING)
//abc(tmn impian emas) (klaw k'owg nak rasa aku boleh belanja...)
//semestinya ar masakan nenek aku y tercyg(dia masak apa tekak aku mesti cakap sedap)

#H:Three things I would like to do
//tingin nak hantar mak n bapak aku ke haji guna duit aku...
//tingin nak sambung blajo (insyallah minx2 perancangan tahun nie berhasil)
//tingin nak kawen.... ada anak wawawwa ada owg nak aku kerk?

#I:Three friends I think will respond.
// kakak bunga
// miss 2727
// bro nam(saje jerk letak nama sapa2 jerk wawawa)

#J:Things I am looking forward to
//byr habis duit keta
//beli rumah
//sambung blaja...

nota tapak tgn:pix tue saja aku letak wat ganti pix kakak bunga sbb xd pix kakak bunga...

8 ulasan:

kakyang .. berkata...

huhuhu .. kakak bunge sesaje ..

tade satu pun sebut name kakyang ..
gue sentap ni ..

kakyang .. berkata...

kalo kamu letak pensyarah ensem lagi best!!

sejuk sket mate memandang ..

kakyang .. berkata...

pensyarah ensem yang bujang .. berusia 30 tahun ke atas ..
mempunyai misai ..
tamo janggut ..

wawawawa .. (taw kamu akan bkata bgitu)

slslash berkata...

wawawaawa

cik pida berkata...

wawawawaawawekkkk pak cik!
go kak yang go!
i'll be urside..!

slslash berkata...

im dark side...
wawawwwa..
mcm star war plak...

m'Z faRa.. berkata...

wae...
mushkil2...
asal adew gambar i lak 2..???

slslash berkata...

gambar u kerk..
muka mcm saya tapi bukan saya wawawawa...